Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Mandinga - Arquitectura

Ritmuri caliente, versuri ce-ți rămân întipărite în minte, mult dans și două voci exotice: așa se prezintă cel mai nou single lansat de Mandinga. Dacă anul trecut, Barbara Isasi și Nino ne cântau “Besame”, acum cei doi ne îndeamnă la dans cu “Arquitectura”.

Clipul regizat de Alex Volintiru, pune în scenă jocul provocator dintre doi îndrăgostiți, în care imaginația și fantezia se împletesc cu realitatea.

“Mă bucur foarte mult că lansăm «Arquitectura» ! Este mai mult în direcția în care vrem să mergem de acum încolo, are un vibe fresh, urban latin, aș putea spune, și sperăm că oamenilor le va plăcea și vor simți piesa așa cum o simțim și noi. Povestea «Arquitectura» este despre un joc în trei, între Nino, Aysha și mine. Mi se pare foarte interesant cum o noapte poate începe într-un fel și se poate încheia într-un mod total diferit. Sunt o fană al “neașteptatului”. La filmări, ne-am și distrat. A fost prima oară pentru mine când am avut o coregrafie într-un clip. Mi-a plăcut foarte mult, mai ales că iubesc să dansez. Am avut o echipa grozavă care s-a implicat foarte mult și vreau să le mulțumesc tuturor. Deja lucrăm la următoarele noastre piese... So, stay tuned!”, declară Barbara, solista trupei Mandinga.

Muzica este compusă de Theea Miculescu și Zagga, textul este scris de către Nino (Alexander Himely) și Theea Miculescu, iar de producție s-au ocupat Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Dediu, Zagga și Alin Ilieș în studioul Nomad Music.

“Arquitectura” este cea de-a treia piesă pe care trupa o cântă alături de Barbara Isasi. Din 2016, Mandinga o are ca solistă pe frumoasă Barbara Isasi, tânăra talentată care în 2013 a participat la “Vocea Spaniei”, și în 2016 la “Vocea României”. Până în prezent, Mandinga a lansat piese precum “Besame”, “Aventura” (ft. Erik), “Bling” (Ft. Muneer), “Hello” (Ft. Fly Project), “La vită e bella”, “Când va fi mai rău (așa să ne fie)” (Ft. Shift), piese de succes ce au adunat zeci de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Mandinga
Videoclipuri cu Mandinga
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE