Urmărește-ne în Social Media

Maluma - Marinero

Maluma revine cu o piesă nouă însoțită de un videoclip emoționant. În "Marinero", artistul vorbește despre o dragoste pierdută, din liceu, o iubire în care nu a reușit să o aprecieze pe ea și i-a înșelat încrederea. Acesta va susține un concert și în România pe 30 iunie, în cadrul festivalului "El Carrusel".

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, si la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima pentru piesa "Chantaje" - lansată prin intermediul Sony Music Entertainment, unde a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, iar urmatoarea, “Trap”, a depășit 94 milioane de vizualizari.

Luis Londoño Arias, pe numele sau real, a fost, anul trecut, Top 10 Youtube, la nivel mondial, cu "Felices los 4", cel mai vizualizat videoclip al artistului, cu peste 1 miliard patru sute milioane de vizualizari.

"Marinero" se va regăsi pe noul lui material discografic, F.A.M.E, ce urmează să apară pe 18 mai. Se pare că albumul va avea piese în colaborare cu artiști precum Prince Royce, Timbaland, Jason Derulo sau Marc Anthony (varianta salsa a melodiei "Felices los 4"). În timpul conferinței Billboard Latin din Las Vegas, Maluma a declarat că materialul va cuprinde mai multe stiluri:

"Ascultătorii pot găsi muzică reggaetón și trap, dar și influențe tropicale," a transmis Maluma pe Instagram.

Columbianul va pleca într-un turneu european urmând să viziteze și România. Acesta va urca pe scenă pe 30 iunie, în prima zi a festivalului de muzică latino "El Carrusel". În cadrul evenimentului vor mai cânta și Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Ricky B, Whats UP și Andra. Mai multe detalii despre bilete puteți găsi aici.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 30 iunie 2018

Maluma

Loc
Romexpo
PUBLICITATE
Comentarii