Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Major Lazer - Sua Cara (feat. Anitta & Pabllo Vittar)

Major Lazer s-a orientat spre beat-uri sud americane prin noua piesă "Sua Cara". Melodia primeşte un videoclip cu ATV-uri şi dune hipnotice de nisip, plus dans lasciv. Piesa este un featuring cu brazilienii Anitta şi Pabblo Vittar.

Regia clipului îi aparţine lui Bruno Ilogti şi acest videoclip îl vede pe Diplo, creierul Major Lazer stând pe o dună de nisip înconjurat de domnişoare sexy. Nu sunt doar domnişoare în acest clip, ci şi transexuali celebri din Brazilia, precum Pabllo Vittar. "Sua Cara" este o melodie în limba portugheză, care apare pe EP-ul "Know No Better". Major Lazer a înregimentat o mulţime de nume mari pe această colecţie de piese.

Diplo and co au descoperit-o pe Pabllo atunci când au realizat versiunea în portugheză a piesei "Lean On". Apoi a apărut perspectiva de a lucra cu artistul trans şi cu Anitta la "Sua Cara". Clipul a strâns 15 milioane de vizualizări în nici 24 de ore. Toate filmările acestui material au fost realizate în deşertul Sahara, în care răsună un beat dancehall care ne duce cu gândul la Rio şi mai puţin la Africa sahariană.

Anitta inaugurează piesa cu o pereche de ochelari supradimensionaţi şi cu dulcele grai ai telenovelelor şi ţării lui Ronaldo cel original. Pabllo Vittar are o coregrafie provocatoare şi poartă haine retro-moderne, cu porţiuni transparente şi influenţe orientale. Pe lângă aceşti muzicieni din America de Sud, Major Lazer a mai colaborat şi cu Camila Cabello, Travist Scott şi J. Balvin pe cel mai nou disc.

Trio-ul de muzică electronică a colaborat şi cu Nicki Minaj pe piesa "Run Up" în această primăvară, iar cu fix un an în urmă realiza un featuring cu Justin Bieber. Rezultatul a fost piesa-viral "Cold Water".

Citește mai multe despre Major Lazer
Videoclipuri cu Major Lazer
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE