Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj)

Major Lazer lansa piesa "Run Up", colaborare cu Nicki Minaj şi PARTYNEXTDOOR la finalul lui ianuarie, iar acum melodia a primit un videoclip. Privitorii acestui video vor observa imediat ceva inedit: toate personajele şi dansatorii poartă mereu smartphone-uri în mână.

Asemenea melodiei Placebo "Too Many Friends", creaţia lui Major Lazer aderă la trendul de "unplug' şi de deconectare fie şi pentru câteva ore de la telefoanele moderne. În "Run Up" vedem o serie de artişti şi dansatori făcând twerking, dansând şi chiar sărind în piscină, mereu cu telefonul în mână. Selfie-urile şi socializarea le ocupă tot timpul.

Nicki Minaj îşi cântă porţiunea începând pe FaceTime şi apoi face o serie de selfie-uri. Piesa are un ritm insular, caribian, numai bun de plajă şi cocktailuri. Se îndepărtează de hip-hop şi e mai apropiată de dance hall sau chiar reggae. Clipul e regizat de Paul, Luc & Martin, care au mizat pe umor şi absurditate cu acest material.

"Run Up" a sărit de 3.6 milioane de vizualizări în doar câteva zile, fiind deja un hit pe radio şi TV. Nicki Minaj a avut o sumedenie de colaborări în ultima vreme, inclusiv una cu Gucci Mane, cu David Guetta sau Jason Derulo. Major Lazer lucrează la un nou album şi e gata pentru participarea la festivalul Sziget 2017, împreună cu Kasabian sau Tom Odell.

Citește mai multe despre Major LazerNicki MinajPARTYNEXTDOOR
Videoclipuri cu Major LazerNicki MinajPARTYNEXTDOOR
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE