Urmărește-ne în Social Media

Major Lazer - Powerful (feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)

Major Lazer, grupul electro creat de Diplo, a lansat videoclipul noului single ”Powerful”, înregistrat împreună cu Ellie Goulding și Tarrus Riley. Vizualul este ”pe valul filmelor cu supereroi”, în clip Ellie Goulding și Tarrus Riley căpătând puteri telechinetice.

Major Lazer, grupul electro format din Diplo, Jillionaire și Walshy Firehave, a dezvăluit videoclipul noului single ”Powerful”. Piesa extrasă de pe albumul ”Peace Is the Mission” a fost înregistrată împreună cu artista britanică de muzică pop Ellie Goulding și artistul american de muzică reggae Tarrus Riley.

Peace Is the Mission” este cel de-al 3-lea disc înregistrat de Major Lazer. Materialul lansat în iunie 2015 a debutat pe poziția a 12-a în topul Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 16.000 de copii. Pe album este inclusă piesa "All My Love" featuring Ariana Grande, ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”The Hunger Games: Mockingjay, Part 1”.

Major Lazer lucrează în prezent la un nou album, ”Music Is the Weapon”, pe care ar putea apărea și o colaborare cu Madonna. Conform lui Diplo, ce a lucrat cu artista pentru albumul ei, ”Rebel Heart”, Madonna este interesată să înregistreze și alte piese cu producătorul american.

"Da, i-ar plăcea să mai colaborăm. A înregistrat ceva pentru noi și cred că ”Unapologetic Bitch” a fost o idee pentru Major Lazer pe care am compus-o foarte repede și care ei i-a plăcut, devenind în final una dintre piesele de pe albumul ei", a declarat Diplo pentru Digital Spy.

PUBLICITATE
Comentarii