Urmărește-ne în Social Media

Major Lazer - Powerful (feat. Ellie Goulding & Tarrus Riley)

Major Lazer, grupul electro creat de Diplo, a lansat videoclipul noului single ”Powerful”, înregistrat împreună cu Ellie Goulding și Tarrus Riley. Vizualul este ”pe valul filmelor cu supereroi”, în clip Ellie Goulding și Tarrus Riley căpătând puteri telechinetice.

Major Lazer, grupul electro format din Diplo, Jillionaire și Walshy Firehave, a dezvăluit videoclipul noului single ”Powerful”. Piesa extrasă de pe albumul ”Peace Is the Mission” a fost înregistrată împreună cu artista britanică de muzică pop Ellie Goulding și artistul american de muzică reggae Tarrus Riley.

Peace Is the Mission” este cel de-al 3-lea disc înregistrat de Major Lazer. Materialul lansat în iunie 2015 a debutat pe poziția a 12-a în topul Billboard 200, înregistrând vânzări de peste 16.000 de copii. Pe album este inclusă piesa "All My Love" featuring Ariana Grande, ce se regăsește pe coloana sonoră a filmului ”The Hunger Games: Mockingjay, Part 1”.

Major Lazer lucrează în prezent la un nou album, ”Music Is the Weapon”, pe care ar putea apărea și o colaborare cu Madonna. Conform lui Diplo, ce a lucrat cu artista pentru albumul ei, ”Rebel Heart”, Madonna este interesată să înregistreze și alte piese cu producătorul american.

"Da, i-ar plăcea să mai colaborăm. A înregistrat ceva pentru noi și cred că ”Unapologetic Bitch” a fost o idee pentru Major Lazer pe care am compus-o foarte repede și care ei i-a plăcut, devenind în final una dintre piesele de pe albumul ei", a declarat Diplo pentru Digital Spy.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare