Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Major Lazer - Know No Better (feat. Travis Scott, Camila Cabello & Quavo)

Major Lazer a lansat un nou videoclip, cel pentru piesa "Know No Better". Celebrul producător a colaborat cu câteva nume mari din muzică la modă acum, precum Quavo, Camila Cabello şi Travis Scott. Ideea acestui videoclip ar fi pornit de la "un vis cu ochii deschişi".

"Know No Better" este regizat de către Philip Andelmann, care spune povestea unui băiat ce încearcă să se integreze în familia sa. Îşi vede viaţa săracă prin alţi ochi, interpretând gesturile neplăcute ale celor dragi ca sărutări. În locul unor camere sărăcăcioase vede o vilă luxoasă. Tânărul are o pasiune pentru breakdance şi asemenea vedetelor de pe YouTube îşi dansează emoţiile negative în faţa camerei.

Micul dansator scapă astfel de viaţa cotidiană prin puterea dansului. Grupul de DJ i-a oferit băiatului de altfel şansa de a deveni backup dancer oficial pentru grup. Videoclipul se termină cu happy end, tânărul impresionând fata care îi place cu coregrafia sa. Asta în vreme ce forţa creativă din Major Lazer, Diplo privea totul dintr-un colţ. Această piesă este extrasă de pe un EP cu acelaşi nume, care a sosit fără mult hype şi anticipaţie luna trecută.

Prima parte a piesei combină R&B-ul şi EDM-ul, dar spre minutul 3 resimţim şi ceva influenţe hip-hop. "Know No Better" a primit deja peste 100 de milioane de stream-uri până acum, înainte de lansarea videoclipului, fiind un hit indubitabil. Pe EP mai regăsim şi alte nume mari precum Machel Montano, Busy Signal sau Sean Paul. Major Lazer s-a asociat recent cu Baccardi, oferind tinerilor artişti aflaţi la început de carieră timp de înregistrare în studio.

Acum promovează tinerii dansatori, pentru a îşi realiza visul. De remarcat că acest videoclip a strâns 3 milioane de vizualizări în nici 24 de ore, fiind bine primit de public pentru mesajul optimist.

Citește mai multe despre Camila CabelloMajor LazerQuavoTravis Scott
Videoclipuri cu Camila CabelloMajor LazerQuavoTravis Scott
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE