Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Major Lazer - Know No Better (feat. Travis Scott, Camila Cabello & Quavo)

Major Lazer a lansat un nou videoclip, cel pentru piesa "Know No Better". Celebrul producător a colaborat cu câteva nume mari din muzică la modă acum, precum Quavo, Camila Cabello şi Travis Scott. Ideea acestui videoclip ar fi pornit de la "un vis cu ochii deschişi".

"Know No Better" este regizat de către Philip Andelmann, care spune povestea unui băiat ce încearcă să se integreze în familia sa. Îşi vede viaţa săracă prin alţi ochi, interpretând gesturile neplăcute ale celor dragi ca sărutări. În locul unor camere sărăcăcioase vede o vilă luxoasă. Tânărul are o pasiune pentru breakdance şi asemenea vedetelor de pe YouTube îşi dansează emoţiile negative în faţa camerei.

Micul dansator scapă astfel de viaţa cotidiană prin puterea dansului. Grupul de DJ i-a oferit băiatului de altfel şansa de a deveni backup dancer oficial pentru grup. Videoclipul se termină cu happy end, tânărul impresionând fata care îi place cu coregrafia sa. Asta în vreme ce forţa creativă din Major Lazer, Diplo privea totul dintr-un colţ. Această piesă este extrasă de pe un EP cu acelaşi nume, care a sosit fără mult hype şi anticipaţie luna trecută.

Prima parte a piesei combină R&B-ul şi EDM-ul, dar spre minutul 3 resimţim şi ceva influenţe hip-hop. "Know No Better" a primit deja peste 100 de milioane de stream-uri până acum, înainte de lansarea videoclipului, fiind un hit indubitabil. Pe EP mai regăsim şi alte nume mari precum Machel Montano, Busy Signal sau Sean Paul. Major Lazer s-a asociat recent cu Baccardi, oferind tinerilor artişti aflaţi la început de carieră timp de înregistrare în studio.

Acum promovează tinerii dansatori, pentru a îşi realiza visul. De remarcat că acest videoclip a strâns 3 milioane de vizualizări în nici 24 de ore, fiind bine primit de public pentru mesajul optimist.

Citește mai multe despre Camila CabelloMajor LazerQuavoTravis Scott
Videoclipuri cu Camila CabelloMajor LazerQuavoTravis Scott
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE