Urmărește-ne în Social Media

Major Lazer - Jump (feat. Busy Signal)

Deşi miroase a iarnă afară, Major Lazer ne duce într-un univers plin de palmieri şi beat-uri africane, prin noua piesă "Jump". Un single EDM total dansabil, acest release primeşte aportul MC-ului Busy Signal şi un clip fistichiu pe care îl vedeţi mai jos.

"Jump" pare genul de piesă care să zguduie Ibiza, în vreme ce are în acelaşi timp diversitatea şi unicitatea unui imn de competiţie fotbalistică. E amuzant faptul că toţi protagoniştii clipului sar, ţopăie şi se distrează, iar creierul Major Lazer, Diplo stă nemişcat şi se uită fix spre cameră. Îmbrăcămintea fistichie şi atenţia la colorit, perfect asortat cu fundalul sare imediat în ochii privitorului atent la detalii.

Regia acestui clip le aparţine lui Dan Streit şi Lindsey Nico Mann, iar tematica a fost inspirată din anii 80. Avem palmieri şi maimuţe pentru extra colorit, plus cadre tăiate agresiv. Vedem şi o apariţie cameo din partea lui Walshy Fire. Major Lazer şi Busy Signal au mai colaborat la piesa "Watch Out For This (Bumaye)" devenită virală pe YouTube şi sărind de 20 de milioane de vizualizări.

Recent am putut asculta piesa lui Major Lazer "Particula", la rândul său influenţată serios de cultura africană. Clipul său a fost filmat în Africa de Sud şi a inclus numeroşi artişti locali, atât pe track, cât şi pe video. Simplitatea şi repetitivitatea lui "Jump" fac melodia numai bună de mixat, pentru extra drop-uri şi eventual transformată în dubstep sau DNB.

Ultimul release al grupului EDM a fost "Know No Better", un EP orientat spre un sunet cu influenţe africane, ca la începutul carierei celor 3 DJ din grup de altfel. Discul a sosit pe 1 iunie şi include 6 piese, printre care şi colaborări cu Travis Scott, Camila Cabello, Quavo, Sean Paul sau Ice Prince. Major Lazer încă lucrează la un album complet de studio, "Music Is the Weapon", care ar trebui să sosească la anul.

Comentarii

Concerte & turnee

UNTOLD Dubai găzduiește o petrecere la peste 11.000 de metri altitudine

Fanii UNTOLD sunt invitați să trăiască o experiență exclusivistă care redefinește conceptul de distracție în lumea festivalurilor. Prima ediție UNTOLD Dubai debutează pe data de 14 februarie, cu o petrecere în aer, la 11.000 de metri altitudine.

Publicat

pe

UNTOLD Flying Stage
UNTOLD Flying Stage │ FOTO: UNTOLD

La bordul UNTOLD Flying Stage, zborul nu este doar un drum, ci o călătorie unde muzica și distracția îți oferă senzația că te afli într-un club elitist, cu vedere panoramică asupra norilor. La aterizarea în Dubai, fanii vor fi întâmpinați la aeroport și transportați spre hoteluri, unde se vor bucura de cazare pe toată durata festivalului.

Pe 19 februarie, la întoarcerea în România, petrecerea continuă, iar fanii vor avea ocazia de a împărtăși momente de distracție alături de prieteni și fanii UNTOLD. Numărul de locuri disponibile este limitat, cei interesați pot achiziționa bilete online, alături de mai multe oferte de cazare.

Lineup-ul festivalului UNTOLD Dubai cuprinde nume celebre din industria muzicală internațională precum PSY, TIËSTO, Mahmut Orhan, Ellie Goulding, G-Eazy, Major Lazer, Armin Van Buuren, Bebe Rexha, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet, Hardwell și mulți alții.

UNTOLD Dubai va avea loc în perioada 15-18 februarie și promite fanilor o extravaganță muzicală. Cu peste 100 de artiști din întreaga lume, festivalul combină diversitatea de genuri, de la DJ set-uri senzaționale la ritmuri dinamice de hip-hop, techno, bollywood music, trance, R&B, dance, pop, K-pop sau rock alternativ la cele 5 scene construite la EXPO CITY DUBAI.

Participanții vor descoperi un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainmentului și al inovație. La prima ediție UNTOLD Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi, veniți din toate colțurile lumii.

Citește în continuare