Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: Major Lazer - Buscando Huellas (Feat. J Balvin & Sean Paul)

Major Lazer lasă în urmă piesele cu influenţe africane, pentru a coborâ în America de Sud. De acolo îşi extrage seva noua piesă "Buscando Huellas", colaborare dintre Major Lazer, J. Balvin şi Sean Paul. Single-ul primeşte un videoclip pe care îl puteţi viziona mai jos.

Plină de influenţe reggaeton, piesa este atipică pentru Major Lazer, fascinat de obicei de reggae sau beat-urile din Africa de Sud. Artiştii implicaţi în această colaborare apar în clip pentru doar câteva momente, în prim plan aflându-se mai degrabă dansatoare cu ţinute şi coafuri inedite. Regia îi aparţine lui Juan Pablo Valencia, iar un alt artist celebru, rapperul Jillionaire are un cameo în videoclip.

Diplo şi Walshy Fire, membri Major Lazer nu apar pe materialul vizual de această dată, spre deosebire de precedentele release-uri. Nici Sean Paul nu e de văzut, acesta fiind prezent doar cu timbrul său trademark. "Buscando Huellas" este al cincilea single de pe EP-ul Major Lazer "Know No Better", care a debutat pe locul 3 în topul Hot Dance/Electronic Albums, în iunie.

Această melodie este încă o dovadă a creşterii uriaşe a muzicii latino şi reggaeton, în epoca post "Despacito". Reinterpretarea sa de către Justin Bieber a deschis uşa la colaborări inedite, precum cea dintre Demi Lovato şi Luis Fonsi, sau Ed Sheeran şi Zion & Lennox. Înainte de lansarea lui "Buscando Huellas", Diplo, creierul Major azer s-a declarat mare fan al lui J. Balvin.

Celebrul DJ îl consideră de altfel prieten pe artistul latin şi pune pe seama sa ascensiunea muzicii sud americane, dându-l ca exemplu şi pe Chyno Miranda. Major Lazer a mai lucrat cu artişti sud americani pe piesa "Sua Cara", care a depăşit 700 de milioane de stream-uri de la debut.

Citește mai multe despre J BalvinMajor LazerSean Paul
Videoclipuri cu J BalvinMajor LazerSean Paul
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE