Urmărește-ne în Social Media

Major Lazer - All My Life (feat. Burna Boy)

Major Lazer îşi continuă colaborările cu inspiraţie africană, prin lansarea piesei "All My Life". Acesta este un featuring cu Burna Boy şi primeşte un videoclip care prezintă mahalelele oraşului Lagos. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Această producţie pop înţesată cu elemente dancehall şi EDM vine după colaborarea de succes cu Rudimental şi Anne-Marie pe piesa "Let Me Live". "All My Life" are un videoclip filmat în Nigeria de către regizorul sud african Adriaan Louw. Materialul video pune mare accent pe Burna Boy, care cântă pe un acoperiş, în vreme ce dansatori de toate vârstele şi din toate castele sociale se unduiesc pe străzile din Lagos.

Diplo are o întreagă serie de colaborări cu artişti din Africa şi America de Sud, filmând de fiecare dată în zonele de baştină ale muzicienilor. Dorinţa artistului din spatele proiectului Major Lazer este de a crea o conexiune între muzica din Vest şi cea din Africa, care este în plină ascensiune. Clipul cel nou a fost produs de către The Swank Group şi include contribuţia lui Allison Swank şi Chika Okoli.

Clipul poate fi considerat succesorul spiritual al piesei "Particula", care a primit un clip filmat în Johannesburg anul trecut. Şi în acel material abundau costumele fistichii, dansurile unice şi elemente ale culturii sud africane.

Major Lazer se află în turneu în Africa de altfel, având concerte pe continent în această lună şi în octombrie. Grupul de muzicieni a promis şi alte release-uri în colaborare cu muzicieni africani. Nu este doar o iniţiativă muzicală, pentru că Diplo and co colaborează cu VETPAW (Veterans Empowered to Protect African Wildlife). Această grupare lupta împotriva braconajului din Africa de Sud şi în alte naţiuni din zonă.

Odată cu noul single, Major Lazer a lansat un proiect surpriză, "Afrobeats Mix". Acesta este un mega mix de 30 de minute, care include variante remixate ale unor cunoscute piese afropop, dar şi piese clasice ale trio-ului. Major Lazer este constitut din Diplo, Jillionaire şi Walshy Fire. A fost fondat cu 10 ani în urmă de către Diplo şi Switch, acesta din urmă părăsind formaţia după 3 ani.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4