Urmărește-ne în Social Media

Maia Mălăncuș și Ioana Ignat - Îți place și ție

Maia Mălăncuș și Ioana Ignat colaborează pentru prima oară și lansează "Îți place și ție", un single fresh, de vară. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Kobzzon.

"Sunt lucruri la care vibrăm cu toții, cum ar fi muzica, petrecerile, atenția celor din jur. Dar în același timp fiecare trebuie să facă ceva cu viața lui și să aibă curajul să dea frâu liber creativității. Cui nu-i place să se simtă bine și să fie realizat? Să știe care e drumul lui în viață, să inspire oamenii din jur, să nu piardă timpul cu lucruri trecătoare. Piesa asta vorbește despre faptul că fiecare știe ce e mai bine pentru el, oricine poate face lucruri mărețe și frumoase dacă își dorește cu adevărat", declară Ioana Ignat despre mesajul piesei "Îți place și ție".

Maia Mălăncuș: "Ioana este un artist pe care îl admir foarte mult"

Single-ul este însoțit de un videoclip în care protagoniști sunt cele două artiste, alături de Cucu de la Noaptea Târziu.

"Aștept de mult timp această colaborare și mă bucur că s-a întâmplat acum. Ioana este un artist pe care îl admir foarte mult. Are un timbru unic și o muzică specială. Piesa este compusă de ea, mi-a plăcut foarte mult de la prima ascultare și m-am regăsit în mesajul ei, sper să ajungă la cât mai mulți oameni", spune Maia Mălăncuș.

Maia Mălăncuș a câștigat la 9 ani "Vocea României Junior" alături de mentorul său, Marius Moga, iar la 10 ani a lansat alături de ADDA videoclipul "Vreau să Zbor". A primit apoi un rol în filmul „The Lion King" unde a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala, iar la scurt timp după, a înființat trupa "RockFire", un pop rock band.

Ioana Ignat a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music. Ioana are în palmares hituri ca "Doar pe a ta", alături de Edward Sanda, "Ma dezîndrăgostesc" sau "Nu mă uita".

Comentarii