Urmărește-ne în Social Media

Maia Mălăncuș - Chewing Gum

După ce a câștigat Vocea României Junior la 9 ani alături de Marius Moga, Maia Mălăncuș și-a continuat ascensiunea muzicală, iar astăzi lansează "Chewing Gum", un single cu versuri în engleză și beat-uri fresh ce-ți vor rămâne întipărite în minte de la prima ascultare.

Compus de Marius Dia alături de Alin Ilieș, piesa "Chewing Gum" îi vine mănușă tinerei artiste, dar și generației Z, care se va regăsi în versurile catchy, cât și în imaginile pline de culoare. Melodia te va cuceri de la primul acord și îți va da doza necesară de energie. Videoclipul completează prin imagini atmosfera efervescentă a piesei.

"<<Chewing Gum>> este o piesă vibrantă, catchy, cu un vibe pozitiv. După prima ascultare îi vei învăța versurile și vei dansa pe ea. E perfectă pentru cei ce vor să uite de un partener și să aibă timpul vieții lor departe de ei. La filmări ne-am distrat cu toții, eu, prietenii și familia împreună cu echipa de filmare. Am dansat, am râs și am reușit să creăm un produs de care chiar sunt mândră. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat, ați fost de vis. Sper să vă placă ce am creat și să ascultați pe repeat", a declarat Maia Mălăncuș.

La un an după ce a câștigat Vocea României Junior, Maia Mălăncuș a lansat alături de ADDA videoclipul "Vreau să Zbor". La scurt timp a înființat RockFire, un band pop rock, după care a primit apoi un rol în filmul "The Lion King" unde a dublat-o pe Shahdi Wright Joseph, interpreta personajului Young Nala. În anul 2020, la doar 14 ani, Maia Mălăncuș a urcat pe scena X Factor unde a cucerit jurații, dar și publicul cu energia ei debordantă și vocea sa puternică.

Vara trecută, după ce a a colaborat cu Ioana Ignat pentru "Îți place și ție", însoțit de un videoclip desprins parcă din filmele de la Hollywood, Maia a interpretat vocea lui Mei, unul dintre cele mai îndrăgite personaje principale din comedia animată "Roșu aprins" (Turning Red), lansat de Disney și Pixar Animated Studios. În luna mai, artista a lansat "Te aduc înapoi", o piesă cu versuri sensibile care dezvăluie povestea unei iubiri instabile.

Comentarii