Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Cerbul de Aur (logo)INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Steve Aoki s-a aruncat în mijlocul fanilor la Festivalul NEVERSEA 2019NEVERSEA 2019: Jessie J și Steve Aoki au coborât în public în a treia zi de festival - POZE & VIDEO NEVERSEA 2019: Show-uri incendiare cu Sean Paul și Afrojack - POZE & VIDEO

Videoclip oficial: Magnets - Changing Love feat. Aloma Steele

Magnets, proiect format din Ovidiu Bistriceanu și Daris Mangal, lansează împreună cu Aloma Steele single-ul și videoclipul “Changing Love”. Regizat de Frank Pan, clipul a fost filmat în Piața de Noapte Chinezească din Vancouver (Canada), actrița care apare în videoclip fiind chiar solista Aloma Steele.

Muzica a fost compusă de Ovidiu Bistriceanu și Daris Mangal, versurile au fost scrise de Aloma Steele și Rich Simpson, iar dropul a fost înregistrat de Ioan Gliga la caval, un instrument tradițional românesc.

“Noi (Ovidiu și Daris) ne cunoaștem de foarte mult timp și chiar am cântat într-o trupă de pop rock împreună, dar cu timpul ne-am orientat pe partea de producție și compoziție pentru alți artiști. Acum un an, în timp ce Daris a venit în vizită în Vancouver, am lucrat la niște idei, inițial cu intenția de a le trimite altor artiști. Așa s-a născut "Changing Love”, pentru care am contactat-o pe Aloma. După atâta vreme în care am produs și compus pentru alți artiști, este o experiență interesantă să facem piese pentru un proiect propriu și vedem Magnets ca pe o mică oază de libertate creativă”, declară Ovidiu.

Ovidiu Bistriceanu și Daris Mangal sunt doi producători și compozitori români ce au colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Elena Gheorghe și Andreea Bănică. Ovidiu Bistriceanu a fost premiat cu trei Discuri De Aur în Canada pentu piesele “Brand New Day” (Massari), “Shisha” (Massari ft. French Montana), “Burning” (Mia Martina) și s-a bucurat de peste 100.000 de difuzări pe radiourile din Canada, dar și de un premiu SOCAN al Uniunii Compozitorilor din Canada, pentru cea mai bună piesă pop-rock. În plus, artistul a produs și compus alături de Laurențiu Duță numeroase piese, printre care “Body Song”, “Disco Romancing” și “Midnight Sun” (Elena Gheorghe), single-uri ce au cucerit publicul din România, dar și de peste hotare.

Cei doi artiști care formează Magnets pregătesc și un nou album, care va fi înregistrat în Canada și în România, dar și colaborări surpriză cu artiști din țară și internaționali.

Cunoscută pentru filmele “Idiots Product & Money” (2012) și “Bong & Hot Sauce” (2011), Aloma Steele este actriță și cântăreață. În urmă cu un an, artista a lansat single-ul “BAESTATION”, iar recent a lansat alaturi de Sheridan Grout mix-ul “Breathless”.

Citește mai multe despre Aloma SteeleMagnets
Videoclipuri cu Aloma SteeleMagnets
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE