Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: MAGIC! - Red Dress

Trupa Magic! își invită fanele să se îmbrace cu rochii roșii la următoarele concerte, iar cu ocazia acestui manifest, artiștii lansează și un nou single „Red Dress”, pe care îl puteți asculta mai jos.

MAGIC! revine cu un nou single - „Red Dress”,  dedicat femeilor din întreaga lumea. Trupa, care provine din Canada, a devenit celebră datorită piesei de debut „Rude”, care a ocupat prima pozitiție în topurile muzicale din șapte țări.

„Red Dress” este al doilea single promovat de pe viitorul LP - „Primary Colours”, care va fi lansat pe 1 iulie.

„Am vrut ca oamenii să se regăsească în videoclip și nu să admire doar femeia standard. Frumusețea vine în toate formele și culorile, iar fetele din clip reflectă asta. Abia așteptăm să ne vedem fanele în rochii roșii, la concertele care vor urma!” a declarat Nasri, solistul trupei Magic!.

Videoclipul începe cu citatul „Cel mai important lucru la o rochie este femeia care o poartă”, iar Nasri a povestit că piesa vorbește despre femeile care doresc să arate perfect la o întâlnire, în timp ce admiratorii lor își doresc să le vadă mai mult dezbrăcate.

Citește mai multe despre MAGIC!
Videoclipuri cu MAGIC!
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE