Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: MAGIC! - No Way No

MAGIC! , grupul canadian de reggae fusion cu un single de debut ("Rude") ajuns Number One în SUA și Marea Britanie, a revenit cu un nou videoclip. Piesa promovată se numește ”No Way No” și este extrasă de pe albumul de debut ”Don’t Kill the Magic”.

No Way No” este propunerea trupei MAGIC! pentru început de primăvară. Melodia este compusă de Nasri Atweh, Mark Pellizzer, Ben Spivak și Alex Tanas, pentru videoclip formația colaborând cu regizorul Jon Augustavo.

No Way No” este cel de-al 4-lea single extras de pe albumul ”Don’t Kill the Magic”, discul de debut lansat în iunie 2014. Materialul a urcat până pe poziția a 6-a în topul Billboard 200, o performanță notabilă pentru o trupă debutantă. De asemenea, single-ul „Rude” a fost în fruntea clasamentelor US Billboard Hot 100, US Adult Contemporary, US Mainstream Top 40 (Billboard), UK Singles și Canada Hot AC (Billboard). Melodia a ocupat o poziție bună și în topul hiturilor verii 2014 realizat de Spotify: locul 3 în clasamentul global și locul 8 în Marea Britanie.

Tracklist ”Don’t Kill the Magic” – MAGIC! 

 1. „Rude”
 2. „No Evil”
 3. „Let Your Hair Down”
 4. „Stupid Me”
 5. „No Way No”
 6. „Paradise”
 7. „Don’t Kill the Magic”
 8. „One Woman One Man” Atweh
 9. „Little Girl Big World”
 10. „Mama Didn’t Raise No Fool”
 11. „How Do You Want to Be Remembered”

Citește mai multe despre MAGIC!
Videoclipuri cu MAGIC!
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE