Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: MAGIC! - No Way No

MAGIC! , grupul canadian de reggae fusion cu un single de debut ("Rude") ajuns Number One în SUA și Marea Britanie, a revenit cu un nou videoclip. Piesa promovată se numește ”No Way No” și este extrasă de pe albumul de debut ”Don’t Kill the Magic”.

No Way No” este propunerea trupei MAGIC! pentru început de primăvară. Melodia este compusă de Nasri Atweh, Mark Pellizzer, Ben Spivak și Alex Tanas, pentru videoclip formația colaborând cu regizorul Jon Augustavo.

No Way No” este cel de-al 4-lea single extras de pe albumul ”Don’t Kill the Magic”, discul de debut lansat în iunie 2014. Materialul a urcat până pe poziția a 6-a în topul Billboard 200, o performanță notabilă pentru o trupă debutantă. De asemenea, single-ul „Rude” a fost în fruntea clasamentelor US Billboard Hot 100, US Adult Contemporary, US Mainstream Top 40 (Billboard), UK Singles și Canada Hot AC (Billboard). Melodia a ocupat o poziție bună și în topul hiturilor verii 2014 realizat de Spotify: locul 3 în clasamentul global și locul 8 în Marea Britanie.

Tracklist ”Don’t Kill the Magic” – MAGIC! 

 1. „Rude”
 2. „No Evil”
 3. „Let Your Hair Down”
 4. „Stupid Me”
 5. „No Way No”
 6. „Paradise”
 7. „Don’t Kill the Magic”
 8. „One Woman One Man” Atweh
 9. „Little Girl Big World”
 10. „Mama Didn’t Raise No Fool”
 11. „How Do You Want to Be Remembered”

Citește mai multe despre MAGIC!
Videoclipuri cu MAGIC!
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE