Urmărește-ne în Social Media

MAGIC! - Let Your Hair Down

MAGIC! , grupul canadian de reggae fusion cu un single de debut ("Rude") ajuns Number One în SUA și Marea Britanie, a revenit cu un nou videoclip ce poartă aroma verii. Piesa promovată se numește ”Let Your Hair Down” și are un vibe similar hitului "Rude".

Let Your Hair Down” este noua baladă siropoasă a trupei MAGIC!, ce va intra, cel mai probabil, în playlistul de vacanță al verii următoare. Cu nisipul la picioare și părul vânturat de briza mării, formația canadiană cântă despre eleganță, frumusețe și iubire.

Let Your Hair Down” este cel de-al treilea single extras de pe albumul ”Don't Kill the Magic”, discul de debut lansat în iunie 2014. Materialul a urcat până pe poziția a 6-a în topul Billboard 200, o performanță notabilă pentru o trupă debutantă. De asemenea, single-ul "Rude" a fost în fruntea clasamentelor US Billboard Hot 100, US Adult Contemporary, US Mainstream Top 40 (Billboard), UK Singles și Canada Hot AC (Billboard). Melodia a ocupat o poziție bună și în topul hiturilor verii 2014 realizat de Spotify: locul 3 în clasamentul global și locul 8 în Marea Britanie.

Tracklist ”Don't Kill the Magic” - MAGIC! 

 1. "Rude"
 2. "No Evil"
 3. "Let Your Hair Down"
 4. "Stupid Me"
 5. "No Way No"
 6. "Paradise"
 7. "Don't Kill the Magic"
 8. "One Woman One Man" Atweh
 9. "Little Girl Big World"
 10. "Mama Didn't Raise No Fool"
 11. "How Do You Want to Be Remembered"

PUBLICITATE
Comentarii