Urmărește-ne în Social Media

Maggie Rogers - Want Want

Maggie Rogers a lansat single-ul "Want Want", o celebrare și încurajare a atracției irezistibile. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Warren Fu.

Pentru noul single "Want Want", artista a făcut echipă cu Kid Harpoon și Del Water Gap pentru a produce melodia, înregistrările având loc la Electric Lady Studios din New York City, Peter Gabriel's Real World Studios lângă Bath, Anglia și Sid's Palace din Scarborough, ME. Cântecul a fost scris inițial în carantină cu Del Water Gap în Maine și adus la forma sa completă cu Kid Harpoon în New York și Bath.

Videoclipul este filmat într-un bar de karaoke din Koreatown din New York, iar Rogers interpretează "Want Want" cu o durere cruntă. Energia crește pe măsură ce versurile sinuoase fac loc refrenului frenetic și se alătură și trupa ei. Clipul a fost regizat de Warren Fu, care a colaborat, de asemenea, cu Rogers și regizorul Michael Scanlon, la vizualul single-ului ei anterior, "That's Where I Am".

"Want Want" este o piesa care se va regăsi pe noul album al lui Rogers, "Surrender", ce va fi lansat de Capitol Records pe 29 iulie. NPR a spus despre primul single de pe noul proiect ca este o "fantezie pop florală. Efectul general are o energie majoră a Alternativ-Rock-ului din anii '90 – producție crocantă, chitare impunătoare, mișcare învolburată, dar puternică, emoție neliniştită și fără teamă." PAPER a apreciat, de asemenea, revenirea artistei: "Întoarcerea mult așteptată a lui Maggie Rogers este o piesă crocantă, electronică de pop-rock... la fel de palpitantă ca orice de pe albumul ei de debut".

Comentarii