Urmărește-ne în Social Media

Maggie Rogers - That's Where I Am

Maggie Rogers, artista cunoscută pentru hitul "Alaska", începe promovarea celui de-al doilea album de studio cu o piesă indie pop-rock extravagantă, intitulată "That's Where I Am". Videoclipul melodiei a fost filmat în New York, orașul efervescent care, potrivit artistei, îți face cu ochiul înapoi.

"That's Where I Am" este primul single extras de pe albumul "Surrender", material așteptat să apară în iulie, anul acesta. Discul este produs chiar de către Maggie Rogers, împreună cu Kid Harpoon, orașul New York având o mare influență asupra narativei celui de-al doilea LP al artistei.

Maggie Rogers: "Întotdeauna am spus că New York este orașul care-ți face cu ochiul înapoi. Este un personaj principal. Este un prieten, un amant, un dușman uneori"

""That's Where I Am" este o poveste pe care o port cu mine de mulți ani, o poveste de iubire pe care o trăiesc și analizez de multă vreme. Foarte multe dintre evenimentele pe care albumul "Surrender" le prezintă au loc în New York. În singurătatea crudă și distanțarea COVID, acest oraș a fost fundalul tuturor fanteziilor mele claustrofobe. Apropierea și plăcerea de a te uita la străini. Felul în care se poate desfășura o noapte. Evenimente care-ți întrerup ziua, în loc să trebuiască să iei fiecare decizie în mod conștient și deliberat. Tânjeam ca cineva să transpire pe mine. Vărsă-ți berea pe pantofii mei. Fii prea înalt ca să te văd la concert.

Muzica și atitudinea orașului au fost o mare sursă de inspirație pentru album. Din toate aceste motive, a existat un singur loc în care puteam filma videoclipul. Întotdeauna am spus că New York este orașul care-ți face cu ochiul înapoi. Este un personaj principal. Este un prieten, un amant, un dușman uneori. În multe privințe, videoclipul este despre acea poveste de dragoste din New York. Și în acele zile de filmare, aveam impresia că orașul era de partea noastră. Am gustat prima dată adevărata primăvară din New York. Acea explozie sălbatică din centrul orașului, când deodată toată lumea fumează pe trotuare în mâneci scurte și beau gin tonic. Apariția câtorva personaje clasice din New York - David Byrne, Hamilton Leithauser și fotograful Quil Lemons - a făcut ca visul să se simtă complet", a povestit Maggie Rogers.

Maggie Rogers este o producătoare, compozitoare și interpretă originară din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, "Alaska", a fost #1 în clasamentul Spotify’s Viral 50, în 23 de țări, incluzând și Statele Unite. Cu peste 230 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reușit să devină parte a listei Spotify Best of 2016. Primul său material discografic a fost EP-ul "Now That The Light Is Fading", lansat în anul 2017. Albumul de debut, "Heard It in a Past Life", a apărut în 2019, în același an artista fiind nominalizată la Grammy în categoria Best New Artist.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1