Urmărește-ne în Social Media

Maggie Rogers - Horses

Maggie Rogers a revenit cu cel de-al treilea single de pe noul album "Surrender". Piesa se numește ”Horses” și este, potrivit artistei, o compoziție care s-a închegat extrem de rapid.

"Tom (Kid Harpoon) a început să cânte la chitară și eu am început să scriu versuri imediat. M-am uitat la el să văd ce reacție are, iar el mi-a spus <<continuă>>. M-am gândit apoi că poate ar fi momentul să încheiem sesiunea și el mi-a spus din nou <<continuă>>. După ce am terminat versurile, am sugerat să înregistrăm dimineață, iar el m-a implorat să trag piesa într-o singură înregistrare. Acea înregistrare a devenit piesa "Horses"", a povestit Maggie Rogers.

"Horses" se va regăsi pe noul album al lui Rogers, "Surrender", care va fi lansat de Capitol Records pe 29 iulie.

Tracklist Maggie Rogers - "Surrender"

 1. "Overdrive"
 2. "That's Where I Am"
 3. "Want Want"
 4. "Anywhere with You"
 5. "Horses"
 6. "Be Cool"
 7. "Shatter"
 8. "Begging for Rain"
 9. "I've Got a Friend"
 10. "Honey"
 11. "Symphony"
 12. "Different Kind of World"

Maggie Rogers este o producătoare, compozitoare și interpretă originară din Easton, Maryland. Single-ul ei de debut, "Alaska", a fost #1 în clasamentul Spotify’s Viral 50, în 23 de țări, incluzând și Statele Unite. Cu peste 230 de milioane de stream-uri globale, Rogers a reușit să devină parte a listei Spotify Best of 2016. Primul său material discografic a fost EP-ul "Now That The Light Is Fading", lansat în anul 2017. Albumul de debut, "Heard It in a Past Life", a apărut în 2019, în același an artista fiind nominalizată la Grammy în categoria Best New Artist

Comentarii