Urmărește-ne în Social Media

Magda Ignat - Iubirea de sine

Magda, sora Ioanei Ignat, a lansat "Iubirea de sine", o piesă sensibilă ce își propune să transmită un mesaj despre importanța autenticității și empatiei în viața noastră de zi cu zi. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Iubirea de sine" este o creație muzicală semnată de Bianca Dragomir și Vlad Măzărel, ce îmbină elemente pop și atinge o coardă sensibilă prin mesajul versurilor. Piesa ne amintește că fiecare dintre noi este unic și valoros în felul său și că putem găsi forța de a ne iubi pe noi înșine și de a-i iubi pe ceilalți, cu defecte și calități.

"Ne legăm de anumite persoane și începem să facem lucruri care de multe ori ne rănesc, dar spunem că e din iubire, de aceea o să facem ce își dorește cel drag ca să-i fie lui bine, dar ajungem să ne uităm pe noi înșine, să ne închidem și credem că așa ar trebui să se simtă iubirea. Nu uitați să vă iubiți și să vă apreciați mai mult pe voi înșivă, să aveți încredere în frumusețea interioară cât și cea exterioară, astfel veți ști ce înseamnă și cum e de fapt să iubești!", a declarat Magda Ignat.

Maria Magdalena Ignat este pasionată de muzică și merge cu pași repezi pe urmele Ioanei și ale Mădălinei. Aceasta a apărut pentru prima dată cântând alături de surorile sale mai mari, Ioana și Mădălina Ignat, în cadrul unor sesiuni live.

Comentarii