Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Maga & Tudoran feat. Aylin Cadir - Dezbrăcați

Gabriel Maga și Cosmin Tudoran au colaborat cu Aylin Cadîr pentru piesa "Dezbrăcați", care beneficiază de astăzi de un videoclip. Urmărește materialul pe InfoMusic.ro.

După ce în urmă cu câteva săptămâni Maga și Tudoran au lansat piesa "Dezbrăcați", cei doi au pornit alături de Aylin Cadîr la Marea Neagră, unde au filmat videoclipul. Melodia este o fuziune între vocea caldă și plină de feminitate a lui Aylin și soundul celor doi.

"Filmarea pentru videoclip s-a întâmplat rapid, cu ajutorul multor oameni talentați și generoși printre care trebuie să-i menționam pe Simona Moțoc, responsabila ad-hoc cu scenariul, Florin Costache - alesul regizor și DoP, Radu Tudoroiu producător, operator, proprietar de mașină și cățel, Silviu Avram - operator și bun prieten. Împreună, în două zile în care se anunțau furtuni la Marea Neagră, am reușit să facem asta și credem că avem cu ce ne lăuda!", declară Maga și Tudoran.

Versurile sunt scrise de cei doi, fiind completate de către Cristina Bălan (ABCD). Textul prinde astfel perspectiva feminină asupra subiectului, cântecul gravitând în jurul lui “ca o poveste ce se tot repetă”. E vorba de o relație cu năbădăi, inevitabilă unui om pe parcursul vieții.

Gabriel Maga cânta cu trupa Vunk atunci când l-a cunoscut pe Cosmin Tudoran (Cassa Loco) cu prilejul unui festival din afara țării. "Dezbrăcați" este cel de-al doilea single lansat de ei, urmând piesei "Copilul din mine".

Citește mai multe despre Aylin CadirMaga & Tudoran
Videoclipuri cu Aylin CadirMaga & Tudoran
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE