Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Maga & Tudoran feat. Aylin Cadir - Dezbrăcați

Gabriel Maga și Cosmin Tudoran au colaborat cu Aylin Cadîr pentru piesa "Dezbrăcați", care beneficiază de astăzi de un videoclip. Urmărește materialul pe InfoMusic.ro.

După ce în urmă cu câteva săptămâni Maga și Tudoran au lansat piesa "Dezbrăcați", cei doi au pornit alături de Aylin Cadîr la Marea Neagră, unde au filmat videoclipul. Melodia este o fuziune între vocea caldă și plină de feminitate a lui Aylin și soundul celor doi.

"Filmarea pentru videoclip s-a întâmplat rapid, cu ajutorul multor oameni talentați și generoși printre care trebuie să-i menționam pe Simona Moțoc, responsabila ad-hoc cu scenariul, Florin Costache - alesul regizor și DoP, Radu Tudoroiu producător, operator, proprietar de mașină și cățel, Silviu Avram - operator și bun prieten. Împreună, în două zile în care se anunțau furtuni la Marea Neagră, am reușit să facem asta și credem că avem cu ce ne lăuda!", declară Maga și Tudoran.

Versurile sunt scrise de cei doi, fiind completate de către Cristina Bălan (ABCD). Textul prinde astfel perspectiva feminină asupra subiectului, cântecul gravitând în jurul lui “ca o poveste ce se tot repetă”. E vorba de o relație cu năbădăi, inevitabilă unui om pe parcursul vieții.

Gabriel Maga cânta cu trupa Vunk atunci când l-a cunoscut pe Cosmin Tudoran (Cassa Loco) cu prilejul unui festival din afara țării. "Dezbrăcați" este cel de-al doilea single lansat de ei, urmând piesei "Copilul din mine".

Citește mai multe despre Aylin CadirMaga & Tudoran
Videoclipuri cu Aylin CadirMaga & Tudoran
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE