Urmărește-ne în Social Media

Madrugada - Call My Name

Trupa norvegiană Madrugada ne introduce într-o atmosferă eterică cu noua piesă "Call My Name" și al ei refren molipsitor. Videoclipul ce o acompaniază pune în imagini tot ceea ce muzica transmite.

"În acest videoclip live realizat pentru piesa "Call My Name" am vrut să surprindem priveliștile uimitoare de la Storheia, un munte cu vedere la Stokmarknes, orașul natal al lui Frode și Jon. Totuși, în ziua filmării, The Lords Of Rock ne-au binecuvântat cu o vreme deosebit de "autentică" de vară norvegiană. În conformitate cu spiritul proiectului, am continuat oricum - A cânta balade puternice pe vârfuri de munți este încă la modă și în 2022, doar că aspectul și senzația sunt diferite în aceste zile...", a detaliat formația.

"Call My Name" se regăsește pe albumul "Chimes At Midnight", lansat pe 28 ianuarie. Materialul include 12 piese, a căror direcție muzicală reflectă evoluția membrilor trupei. 

"Piesele sunt reprezentative pentru oamenii care suntem acum. Suntem mai în vârstă. Suntem cu toții tați. Cred că am o altă perspectivă asupra vieții față de acum 20 de ani, o mai bună abilitate de a simți mai mult decât un singur lucru, succesiv", a declarat vocalistul Sivert Höyem.

Tracklist "Chimes At Midnight" - Madrugada:

 1. Nobody Loves You Like I Do
 2. Running From The Love Of Your Life
 3. Help Yourself To Me
 4. Stabat Mater
 5. Slowly Turns The Wheel
 6. Imagination
 7. Dreams At Midnight
 8. Call My Name
 9. Empire Blues
 10. You Promised To Wait For Me
 11. The World Could Be Falling Down
 12. Ecstasy

Madrugada, care înseamnă "ora albastră" în spaniolă și portugheză (perioada gri-albastră care precede răsăritul), a fost înființată în 1993 în oraşul norvegian Stokmarknes. Numele le-a fost sugerat membrilor trupei de unul dintre prietenii lor, un poet care compunea și texte ale pieselor. În cei aproape 15 ani de existență, trupa a lansat șase albume, unele ajungând cele mai vândute albume din Norvegia și aducându-le cinci premii în cadrul anualei "Spellemannprisen", echivalentul norvegian al premiilor Grammy (la categoriile "Cel mai bun album rock", "Cel mai bun cântec" și "Cel mai bun Spellemann al anului"), două premii "Alarm awards" și numeroase trofee pentru vânzările obținute de lucrările lor.

Madrugada a concertat în România în 2019, în cadrul festivalului ARTmania.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii