Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Madonna - Living For Love

Într-o lume în care ”omul este cel mai crud animal”, Madonna trăiește pentru iubire. Noul videoclip ”Living For Love” brodează pe marginea unei citat din Nietzsche o metaforă vizuală de impact. Clipul este regizat de J.A.C.K (Julien Choquart și Camille Hirigoyen) iar coregrafia este semnată de Megan Lawson.

"Man is the cruelest animal. At tragedies, bullfights, and crucifixions he has so far felt best on earth; and when he invented hell for himself, behold, that was his very heaven." (Friedrich Nietzsche)

Pornind de la acest citat, Madonna împreună cu echipa sa de dansatori/coregrafi/regizori au realizat videoclipul ”Living For Love”. Cu aceeași ambiție ce i-a alimentat cariera ani la rând, diva pop angrenează în noul clip o multitudine de simboluri, minotaurul fiind alegerea sa pentru a ilustra cruzimea, latura animalică și conflictul intern.

Piesa ”Living For Love” este compusă de Madonna împreună cu Diplo, MoZella, Ariel Rechtstaid și Toby Gad. Linia pianului este interpretată de Alicia Keys, iar vocile secundare sunt ale membrilor corului London Gospel Community. Noul single este extras de pe albumul cu același nume, ce va fi lansat pe 6 martie 2015.

Tracklist ”Rebel Heart” - Madonna (Standard Edition)

 1. Living For Love
 2. Devil Pray
 3. Ghosttown
 4. Unapologetic Bitch
 5. Illuminati
 6. Bitch I’m Madonna (feat. Nicki Minaj)
 7. Hold Tight
 8. Joan of Arc
 9. Iconic (feat. Chance The Rapper & Mike Tyson)
 10. HeartBreakCity
 11. Body Shop
 12. Holy Water
 13. Inside Out
 14. Wash All Over Me

Deluxe Edition: Standard Edition + 5 piese

 1. Best Night
 2. Veni vedi vici (feat. Nas)
 3. S.E.X.
 4. Messiah
 5. Rebel Heart
Madonna - ”Rebel Heart” (copertă Standard Edition)

Madonna - ”Rebel Heart” (copertă Standard Edition)

Citește mai multe despre Madonna
Videoclipuri cu Madonna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE