Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Madonna - God Control

Madonna ne prezintă consecințele devastatoare ale violenței armate într-un videoclip cu imagini șocante, filmat pentru piesa "God Control". Vizualul nu este recomandat minorilor.

Videoclipul piesei "God Control" conține secvențe marcante cu împușcături ce se petrec într-un club, precum și imagini cu oameni ce protestează împortriva violenței armate.

"Vreau să atrag atenția prin intermediul platformei mele de artist la o problemă din America, care a scăpat de sub control și răpește viața oamenilor nevinovați ", a declarat Madonna într-un comunicat de presă. "Această criză se poate încheia dacă legiuitorii noștri acționează pentru a schimba legile care nu reușesc să ne protejeze pe toți."

Clipul se încheie cu un citat al activistei Angela Davis și cu chipul înlăcrimat al Madonnei: "I am no longer accepting the things I cannot change. I am changing the things I cannot accept." (în traducere: "Nu mai accept lucrurile pe care nu le pot schimba. Schimb lucrurile pe care nu le pot accepta.")

"God Control" este cel de-al 6-lea single estras de pe materialul "Madame X", anterior fiind promovate "Medellin" feat. Maluma, "I Rise", "Crave" feat. Swae Lee, "Future" feat. Quavo și "Dark Ballet".

Influențat de viața în Lisabona, albumul "Madame X" este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino. Discul a fost lansat pe 14 iunie și s-a plasat pe prima poziție în topul american Billboard 200.

Madonna a anunțat turneul "Madame X", care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe.

Citește mai multe despre Madonna
Videoclipuri cu Madonna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE