Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Madonna - Ghosttown

Madonna prezintă publicului o nouă poveste vizuală de impact. Videoclipul piesei ”Ghosttown”, regizat de Jonas Åkerlund, descrie tabloul dezolant al unui oraș devastat, însuflețit doar de dorința Madonnei de a supraviețui.

Madonna continuă promovarea albumului ”Rebel Heart” prin lansarea unui videoclip desprins parcă dintr-un lungmetraj. ”Ghosttown” apelează la un scenariu întâlnit anterior și în filmele cu teme apocaliptice, însă abordarea este individualizată prin interpretarea Madonnei și a partenerului ei, actorul Terrence Howard, precum și prin pasajul coregrafic din finalul clipului, semnat de Megan Lawson.

Versurile piesei sunt transpuse în noul videoclip fără a se încerca îndepărtarea de la sensul imediat al acestora, deși ar putea exista și o interpretare metaforică. ”Ghosttown” ar putea fi un ”oraș fantomă” ireal, prezent doar în inima celui rănit și aflat în suferință.

Noul single este compus de Madonna împreună cu Jason Evigan, Sean Douglas și Evan Bogart. ”Ghosttown” este cel de-al doilea extras de pe albumul ”Rebel Heart”, lansat pe 6 martie 2015 și clasat pe poziția a 2-a în topurile US Billboard 200 și UK Albums.

Tracklist ”Living for Love” – Madonna (Standard Edition)

 1. Living For Love
 2. Devil Pray
 3. Ghosttown
 4. Unapologetic Bitch
 5. Illuminati
 6. Bitch I’m Madonna (feat. Nicki Minaj)
 7. Hold Tight
 8. Joan of Arc
 9. Iconic (feat. Chance The Rapper & Mike Tyson)
 10. HeartBreakCity
 11. Body Shop
 12. Holy Water
 13. Inside Out
 14. Wash All Over Me

Deluxe Edition: Standard Edition + 5 piese

 1. Best Night
 2. Veni vedi vici (feat. Nas)
 3. S.E.X.
 4. Messiah
 5. Rebel Heart
Madonna - ”Rebel Heart” (copertă Standard Edition)

Madonna - ”Rebel Heart” (copertă Standard Edition)

Citește mai multe despre Madonna
Videoclipuri cu Madonna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE