Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Madonna - Dark Ballet

Cu o săptămână înaintea lansării albumului "Madame X", Madonna ne prezintă videclipul cinematic al piesei "Dark Ballet". Clipul este regizat de Emmanuel Adjei și îl ca protagonist pe Mykki Blanco în rolul Ioanei D'Arc.

"Dark Ballet" este un material incredibil, ce îți rămâne întipărit în minte, cu un mesaj puternic, un veritabil semnal de alarmă. Piesa vine însoțită de un material video șocant, ce evocă imaginea unei radiografii sociale, construite din simboluri ce duc cu gândul la rigiditatea normelor religioase, discriminare și limitele impuse liberei exprimări.

Potrivit Madonnei, melodia își trage inspirația din povestea Ioanei D'Arc.

"S-a luptat cu englezii și a câștigat, totuși francezii nu au fost fericiți. Tot o judecau. Spuneau că era bărbat, spuneau că e lesbiană, spuneau că e vrăjitoare, iar, în final, au ars-o pe rug, dar ei nu i-a fost frică de nimic. Admir lucrul ăsta", a declarat Madonna.

"Dark Ballet" este ultimul dintre cele cinci single-uri ce au precedat marea lansarea a materialului "Madame X" – "Medellin" feat. Maluma, "I Rise", "Crave" feat. Swae Lee și "Future" feat. Quavo.

Influențat de viața în Lisabona, albumul "Madame X" este o colecție de 15 piese, care celebrează strânsa legătură dintre legenda muzicii pop și muzica latino. Discul va fi lansat pe 14 iunie.

Madonna a anunțat deja turneul "Madame X", care cuprinde o serie de spectacole intime, susținute în teatrele din câteva mari orașe.

Citește mai multe despre Madonna
Videoclipuri cu Madonna
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE