Urmărește-ne în Social Media

Mădălina x Maria Magdalena x Ioana Ignat - În Căsuţa cea Săracă

Ioana Ignat a lansat o piesă specială de sărbători împreună cu surorile sale, Mădălina şi Maria Magdalena. Cele 3 tinere şi-au unit timbrul pe o piesă de Crăciun, "În Căsuţa cea săracă", un colind special. Acesta este un număr acustic cu un clip intim, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

"În Căsuţa Cea Săracă" este un colind tradiţional românesc, iar ceea ce puteţi asculta aici este un cover deosebit. Ioana Ignat a colaborat cu Mădălina Ignat şi Maria Magdalena Ignat, cele 3 unindu-şi timbrele şlefuite pentru această creaţie specială. A rezultat un live session special, intim şi duios, care ne aminteşte să fim mai buni de Crăciun şi în general.

Mădălina Ignat, sora de 21 de ani a Ioanei a povestit următoarele despre proiect:

Acest live session de colind ne-a readus pe meleagurile copilăriei, când mergeam împreună cu tatăl la rude şi la prietenii de familie pentru a le vesti naşterea Domnului. Perioadă în care tradiţia încă era tradiţie şi ne adunam toată familia - unchi, mătuşi, verişori, verişoare şi stăteam la poveşti, iar Moşul venea cu cadouri.

«În căsuţa cea săracă» este colindul pe care îl cântam şi aducea bucurie şi amintiri frumoase celor dragi. Şi nouă ne-a reamintit cum este să cântăm toate trei împreună.

Mădălina cochetează cu muzica de când era mică. A absolvit Liceul de Artă "Ştefan Luchian" din Botoşani şi a studiat chitara. De asemenea a participat la mai multe festivaluri de muzica folk din toată ţara, de unde s-a întors cu premii. Maria Magdalena Ignat este sora cea mică, în vârstă de 17 ani. Tânăra este elevă la Seminarul Teologic "Sfântul Gheorghe" din Botoşani, la secţia Pictură Bizantină.

Calcă pe urmele surorilor sale talentate şi a apărut pentru prima oară cântând alături de ele în cadrul live session-urilor organizate de către GreenEye Music.

Ioana Ignat nu mai are nevoie de nici o prezentare, devenind deja un nume apreciat în muzica românească la nici un an de când a lansat prima piesă. A urcat în topurile muzicale cu hitul "Doar pe a ta", pe care cânta împreună cu Edward Sanda. Melodia a ajuns pe primele locuri în topurile radio, TV, iTunes, Shazam şi asta timp de 20 de săptămâni în 2017.

A fost apreciată şi pentru piesa "Nu mă uita", care a strâns 55 de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent Ioana Ignat a colaborat cu Pavel Stratan pe cântecul "Te sărut", cu un clip ce spune o poveste a tatălui care vrea să îşi ajute fiica să găsească iubirea.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Ioana Ignat lanseaza single-ul "Am vrut sa te sun" - AUDIO

Ioana Ignat anunță lansarea primului ei album dezvăluind piesa "Am vrut să te sun", ce deschide tracklist-ul. Melodia are un sound pop-dance, artista migrând astfel spre zona muzicii de club.

Publicat

pe

Ioana Ignat - Am vrut să te sun
Ioana Ignat - Am vrut să te sun

Piesa "Am vrut să te sun" este compusă de Ioana, alături de Edward Sanda, în studiourile GreenEye Music. Odată cu noua melodie, Ioana Ignat intră într-o nouă sferă muzicală, ce va aduce și lansarea primului sau album.

În toată această perioadă, Ioana a lucrat în studio multe melodii, atât balade, cat si piese dance cu mesaje puternice, totul culminând cu un material discografic amplu si creativ. "Am vrut să te sun" deschide tracklist-ul albumului, fiind o melodie cu un refren foarte catchy si cu un sound recognoscibil.

Official Visualizer: Ioana Ignat - "Am vrut sa te sun"

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimilor 4 ani. Artista a fost una dintre finalistele celui de-al șaselea sezon Vocea României. După încheierea concursului, Ioana a fost remarcată de managerul Corneliu Ursache, începând astfel colaborarea cu Universal Music, Green Eye Music și Nomad Music.

În 2017, Ioana Ignat lansează piesă "Doar pe a ta", ce devine foarte repede no. 1 în topurile radio și ajunge, în prezent, la peste 63 milioane vizualizări pe YouTube. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", una dintre cele mai populare piese românești în mediul online, ce atinge 90 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 54 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa "În palma ta".

În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi" (12 milioane de vizualizări). Anul acesta, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul".

Citește în continuare