Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Videoclip oficial: Mădălina x Maria Magdalena x Ioana Ignat - În Căsuţa cea Săracă

Ioana Ignat a lansat o piesă specială de sărbători împreună cu surorile sale, Mădălina şi Maria Magdalena. Cele 3 tinere şi-au unit timbrul pe o piesă de Crăciun, "În Căsuţa cea săracă", un colind special. Acesta este un număr acustic cu un clip intim, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

"În Căsuţa Cea Săracă" este un colind tradiţional românesc, iar ceea ce puteţi asculta aici este un cover deosebit. Ioana Ignat a colaborat cu Mădălina Ignat şi Maria Magdalena Ignat, cele 3 unindu-şi timbrele şlefuite pentru această creaţie specială. A rezultat un live session special, intim şi duios, care ne aminteşte să fim mai buni de Crăciun şi în general.

Mădălina Ignat, sora de 21 de ani a Ioanei a povestit următoarele despre proiect:

Acest live session de colind ne-a readus pe meleagurile copilăriei, când mergeam împreună cu tatăl la rude şi la prietenii de familie pentru a le vesti naşterea Domnului. Perioadă în care tradiţia încă era tradiţie şi ne adunam toată familia - unchi, mătuşi, verişori, verişoare şi stăteam la poveşti, iar Moşul venea cu cadouri.

«În căsuţa cea săracă» este colindul pe care îl cântam şi aducea bucurie şi amintiri frumoase celor dragi. Şi nouă ne-a reamintit cum este să cântăm toate trei împreună.

Mădălina cochetează cu muzica de când era mică. A absolvit Liceul de Artă "Ştefan Luchian" din Botoşani şi a studiat chitara. De asemenea a participat la mai multe festivaluri de muzica folk din toată ţara, de unde s-a întors cu premii. Maria Magdalena Ignat este sora cea mică, în vârstă de 17 ani. Tânăra este elevă la Seminarul Teologic "Sfântul Gheorghe" din Botoşani, la secţia Pictură Bizantină.

Calcă pe urmele surorilor sale talentate şi a apărut pentru prima oară cântând alături de ele în cadrul live session-urilor organizate de către GreenEye Music.

Ioana Ignat nu mai are nevoie de nici o prezentare, devenind deja un nume apreciat în muzica românească la nici un an de când a lansat prima piesă. A urcat în topurile muzicale cu hitul "Doar pe a ta", pe care cânta împreună cu Edward Sanda. Melodia a ajuns pe primele locuri în topurile radio, TV, iTunes, Shazam şi asta timp de 20 de săptămâni în 2017.

A fost apreciată şi pentru piesa "Nu mă uita", care a strâns 55 de milioane de vizualizări pe YouTube. Recent Ioana Ignat a colaborat cu Pavel Stratan pe cântecul "Te sărut", cu un clip ce spune o poveste a tatălui care vrea să îşi ajute fiica să găsească iubirea.

Citește mai multe despre Ioana IgnatMadalina IgnatMaria Magdalena Ignat
Videoclipuri cu Ioana IgnatMadalina IgnatMaria Magdalena Ignat
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE