Urmărește-ne în Social Media

Mădălina Pavăl - Vino pân' la București

Mădălina Pavăl a lansat "Vino pân' la București", un single ce ilustrează importanța găsirii acelui loc în care visele se pot împlini. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Norbert Fodor.

"Vino pân' la București" este compusă de Mădălina Pavăl împreună cu Alexei Turcan. Mixul a fost realizat de Dan Georgescu la Unda Recording Studio, iar masterul de Nick Burchall \ Audio Animals.

""Vino pân' la București" este o piesă-poveste. Este despre poveștile oricui și ale tuturor, iar Bucureștiul este o metaforă, în primul rând, a locurilor unde oamenii vin să își urmeze visurile și unde cei care au plecat de acasă vin ca să-și găsească o ACASĂ a lor, un sens și un rost pe lume, cum și eu am venit la București pentru a-mi urma visul de a face muzică", a detaliat Mădălina Pavăl.

Mădălina Pavăl cântă urban folklor, sau, așa cum îi place ei să spună, "muzică lumească", aflându-se la intersecția fină dintre clasic și traditional. La sfarsitul anului 2019, Mădălina a lansat primul ei album, "Oamenii se fac dor"", care "cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta". Piesele de pe acest material cântă ne povestea așa cum e a fost ea "scrisă" de fiecare dintre noi și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Ce artiști vin la Open Camp Vaslui 2021 - Lineup-ul complet, pe zile

Festivalul Open Camp Vaslui revine în 2021 cu o nouă ediție, cea de-a XII-a. Din lineup fac parte artiști și trupe ca Bruja, Kapushon, Timpuri Noi și Dirty Shirt.

Publicat

pe

Dirty Shirt
Dirty Shirt │ FOTO: P

După doi ani lungi și o ediție pandemică, festivalul Open Camp Vaslui se întoarce în colțul său de rai din pădure - Poligonul de tir Paiu, aflat la 2 km de orașul Vaslui, între 27 - 29 august 2021. Publicul va avea parte de trei zile de muzica live și reconectare cu natura.

Conform tradiției acestui eveniment, fiecare din cele trei seri de festival este dedicată unei zone muzicale diferite.

Lineup-ul pe zile la Open Camp Vaslui 2021:

  • Vineri, 27 august - Cojones Records, Rotaru, Bruja, Kapushon, B.M.C., R.O.A
  • Sâmbătă, 28 august - Hands of Angels, Stema, Timpuri Noi, Dirty Shirt
  • Duminică, 29 august - Suburbia 11, Frate Gheorghe, Mădălina Pavăl

"Ceea ce început ca un festival, a devenit în timp mult mai mult de atât"

"Nu ne-am propus niciodată să facem un festival mare. Totuși, ne-am bucurat când lumea ne-a spus că suntem un fel de Vama Veche de trei zile, un loc colorat, o mișcare care readuce orașul la viață prin muzică, film, artă stradală, expoziții și altele.

În jurul festivalului s-a închegat, în timp, o comunitate de oameni care simt că au ceva la fel în suflet. După 12 ani, îi putem spune spiritul Open Camp, care este despre libertatea de exprimare, bucuria de a fi împreună, pasiunea pentru muzica live și iubirea față de cadrul natural în care an de an am creat amintiri.

Ceea ce început ca un festival, a devenit în timp mult mai mult de atât: o platformă de exprimare pentru tineri, un susținător al proiectelor pentru comunitate, o inițiativă de revitalizare urbană prin artă.

Și anul acesta ne propunem să aducem orașul la viață și să generăm un impact pozitiv în comunitate prin proiectele noastre, pe care le vom anunța în curând", au transmis organizatorii.

Bilete și abonamente pentru Open Camp Vaslui 2021:

  • Biletele și abonamentele la festival se pot achiziționa online. Un bilet ce asigură accesul la o zi de festival costă 50 de lei, iar un abonament pe 3 zile este 100 de lei. Pentru mai multe detalii, accesați Agenda InfoMusic.

Accesul la Open Camp Vaslui 2021:

Accesul la festival se va face conform reglementărilor în vigoare: pe bază de adeverință de vaccinare (pe suport digital sau hârtie), test PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau test rapid (nu mai vechi de 24 de ore). Testarea la fața locului nu va fi posibilă.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31