Urmărește-ne în Social Media

Mădălina Pavăl - Vino pân' la București

Mădălina Pavăl a lansat "Vino pân' la București", un single ce ilustrează importanța găsirii acelui loc în care visele se pot împlini. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Norbert Fodor.

"Vino pân' la București" este compusă de Mădălina Pavăl împreună cu Alexei Turcan. Mixul a fost realizat de Dan Georgescu la Unda Recording Studio, iar masterul de Nick Burchall \ Audio Animals.

""Vino pân' la București" este o piesă-poveste. Este despre poveștile oricui și ale tuturor, iar Bucureștiul este o metaforă, în primul rând, a locurilor unde oamenii vin să își urmeze visurile și unde cei care au plecat de acasă vin ca să-și găsească o ACASĂ a lor, un sens și un rost pe lume, cum și eu am venit la București pentru a-mi urma visul de a face muzică", a detaliat Mădălina Pavăl.

Mădălina Pavăl cântă urban folklor, sau, așa cum îi place ei să spună, "muzică lumească", aflându-se la intersecția fină dintre clasic și traditional. La sfarsitul anului 2019, Mădălina a lansat primul ei album, "Oamenii se fac dor"", care "cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta". Piesele de pe acest material cântă ne povestea așa cum e a fost ea "scrisă" de fiecare dintre noi și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.

Comentarii