Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Videoclip oficial: Mădălina Pavăl - Vino pân' la București

Mădălina Pavăl a lansat "Vino pân' la București", un single ce ilustrează importanța găsirii acelui loc în care visele se pot împlini. Piesa este lansată împreună cu un videoclip regizat de Norbert Fodor.

"Vino pân' la București" este compusă de Mădălina Pavăl împreună cu Alexei Turcan. Mixul a fost realizat de Dan Georgescu la Unda Recording Studio, iar masterul de Nick Burchall \ Audio Animals.

""Vino pân' la București" este o piesă-poveste. Este despre poveștile oricui și ale tuturor, iar Bucureștiul este o metaforă, în primul rând, a locurilor unde oamenii vin să își urmeze visurile și unde cei care au plecat de acasă vin ca să-și găsească o ACASĂ a lor, un sens și un rost pe lume, cum și eu am venit la București pentru a-mi urma visul de a face muzică", a detaliat Mădălina Pavăl.

Mădălina Pavăl cântă urban folklor, sau, așa cum îi place ei să spună, "muzică lumească", aflându-se la intersecția fină dintre clasic și traditional. La sfarsitul anului 2019, Mădălina a lansat primul ei album, "Oamenii se fac dor"", care "cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta". Piesele de pe acest material cântă ne povestea așa cum e a fost ea "scrisă" de fiecare dintre noi și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.

Citește mai multe despre Mădălina Pavăl
Videoclipuri cu Mădălina Pavăl
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE