Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Vocea României 2017: doar vocea a contat în episodul trei al audițiilor pe nevăzute INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Media Music Awards 2017
INFO CONCERT:
David Garrett
David GarrettÎn iunie 2018, David Garrett va fi "EXPLOSIVE – LIVE!" pentru prima oară în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018

Videoclip oficial: Macklemore feat. Skylar Grey - Glorious

Macklemore dedică noua piesă ”Glorious” bunicii sale, care a împlinit recent vârsta de 100 de ani. Evenimentul este marcat de rapper printr-un videoclip emoționant, ce ne prezintă cum au sărbătorit cei doi această aniversare.

”Bunico - nimic nu e mai ”Glorious” (glorios) decât tine. La mulți ani cu ocazia aniversării vârstei de 100 de ani. Mulțumesc pentru Werthers Originals (brand de bomboane). Pentru sfat. Și pentru că faci parte din ceva ce voi prețui pentru totdeauna. Cu iubire, Ben.”

Cu acest mesaj, Macklemore invită publicul să o sărbătorească împreună cu el pe Helen, bunica sa, de care artistul se simte foarte apropiat. Videoclipul melodiei este înduioșător, rapper-ul surprinzând în câteva minute cele mai frumoase momente ale unei petreceri extinse pe durata unei zile întregi. Responsabil pentru selecția cadrelor este regizorul Jason Koenig, ideea clipului aparținându-i lui Macklemore.

Single-ul ”Glorious” a fost compus de B. Haggerty (Macklemore), împreună cu H. Hafermann, J. Karp, T. Andrews și T. Dopps. Producția este semnată de Joshua "Budo" Karp, acesta înregistrând și clapele și basul. ”Glorious” este prima piesă a lui Macklemore lansată cu Skylar Grey, dar fără partenerul său, Ryan Lewis.

La 34 de ani, Macklemore are deja în portofoliu 4 premii Grammy, câștigate împreună cu Ryan Lewis. Cea mai cunoscută piesă a duo-ului, "Thrift Shop", a reușit să urce până pe prima poziție în topul U.S. Billboard Hot 100 fără sprijinul unei case mari de discuri.

Citește mai multe despre MacklemoreSkylar Grey
Videoclipuri cu MacklemoreSkylar Grey
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE