Festivalul TimeShift - bilete
Bucureștiul va fi capitala europeană a muzicii dance - Cumpără bilete la Festivalul TimeShift
Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri"

Videoclip oficial: Macklemore feat. Skylar Grey - Glorious

Macklemore dedică noua piesă ”Glorious” bunicii sale, care a împlinit recent vârsta de 100 de ani. Evenimentul este marcat de rapper printr-un videoclip emoționant, ce ne prezintă cum au sărbătorit cei doi această aniversare.

”Bunico - nimic nu e mai ”Glorious” (glorios) decât tine. La mulți ani cu ocazia aniversării vârstei de 100 de ani. Mulțumesc pentru Werthers Originals (brand de bomboane). Pentru sfat. Și pentru că faci parte din ceva ce voi prețui pentru totdeauna. Cu iubire, Ben.”

Cu acest mesaj, Macklemore invită publicul să o sărbătorească împreună cu el pe Helen, bunica sa, de care artistul se simte foarte apropiat. Videoclipul melodiei este înduioșător, rapper-ul surprinzând în câteva minute cele mai frumoase momente ale unei petreceri extinse pe durata unei zile întregi. Responsabil pentru selecția cadrelor este regizorul Jason Koenig, ideea clipului aparținându-i lui Macklemore.

Single-ul ”Glorious” a fost compus de B. Haggerty (Macklemore), împreună cu H. Hafermann, J. Karp, T. Andrews și T. Dopps. Producția este semnată de Joshua "Budo" Karp, acesta înregistrând și clapele și basul. ”Glorious” este prima piesă a lui Macklemore lansată cu Skylar Grey, dar fără partenerul său, Ryan Lewis.

La 34 de ani, Macklemore are deja în portofoliu 4 premii Grammy, câștigate împreună cu Ryan Lewis. Cea mai cunoscută piesă a duo-ului, "Thrift Shop", a reușit să urce până pe prima poziție în topul U.S. Billboard Hot 100 fără sprijinul unei case mari de discuri.

Citește mai multe despre MacklemoreSkylar Grey
Videoclipuri cu MacklemoreSkylar Grey
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE