Urmărește-ne în Social Media

Macklemore - Maniac (feat Windser)

Macklemore, poate cel mai celebru rapper roşcat a lansat piesa "Maniac", o melodie văratică şi relaxată care aminteşte de hiturile Outkast. Contribuţia lui Windser pe track are ceva din optimismul lui Pharrell pe "Happy". Vedem şi un clip pentru acest track, care aminteşte de show-urile anilor '70.

Macklemore şi Windser cântă o piesă foarte catchy, bună de orice bal de liceu sau poate chiar de clasa a opta. Versurile sunt despre emoţiile pe care le invocă dansul cu "un maniac", o persoană care îţi provoacă sentimente prea intense încât nu te mai poţi controla când dansezi cu ea. A se nu lua totuşi ad literam... sper. Rapperul a mai lansat şi single-ul "Chant" la final de iulie şi pare a se pregăti de un nou LP. Pentru noul videoclip "Maniac" artistul se inspiră din emisiunile televizate ale anilor '60 şi '70 din SUA, cu pampoane, tumbe, veselie generală.

Trupa ce apare alături de artist e îmbrăcată precum nişte majorete, complet în verde, iar broderiile de pe toba mare sunt cu numele trupei "The Maniacs". Jake Magraw este regizorul acestui clip, care poate fi considerat un tribut pentru "Hey Ya!", hitul Outkast din 2003.

În acest moment Macklemore este într-un turneu nord-american cu 19 opriri alături de cei de la Imagine Dragons. Cel mai mare hit al lui Mac a fost "Thrift Shop", iar în 2022 albumul-hit al lui Mac, "The Heist" împlineşte 10 ani. De pe acel LP provin "Thrift Shop", dar şi "Can't Hold Us", care a primit multiple discuri de platină.

Pe numele său real Benjamin Hammond Haggerty, muzicianul are 39 de ani şi cântă din anul 2000. A fost cunoscut şi ca Professor Macklemore, provine din Seattle şi release-urile sale includ un mixtape, 3 EP-uri şi 4 albume. Pe lângă albumele solo a lansat şi unele alături de Ryan Lewis. Ultimul LP lansat a fost "Gemini" din 2017. Rapperul a apărut şi la TV, în producţii ca "Mac Miller and the Most Dope Family", dar şi ca jurat în show-urile "Under the Gunn" şi "Songland".

Apare până şi în "Scooby-Doo and Guess Who?" în rol propriu.

PUBLICITATE
Comentarii