Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Videoclip oficial: Macklemore feat. Kesha - Good Old Days

Macklemore a lansat un videoclip nou, pentru piesa "Good Old Days", înregistrată în colaborare cu Kesha. Single-ul este extras de pe albumul lui Macklemore, "Gemini", disc pus în vânzare astăzi, 22 septembrie.

Macklemore întâmpină lansarea unui nou album cu o piesă melancolică, intitulată ”Good Old Days”. Melodia este înregistrată în colaborare cu Kesha, cei doi lucrând împreună și pe partea de compoziție. Noul single vine acompaniat de un videoclip regizat de Johnny Valencia și produs de Honna Kimmerer.

”Good Old Days” se regăsește pe cel de-al doilea album de studio al lui Macklemore , ”Gemini”. Discul a fost înregistrat în perioada 2016 - 2017, piesele având la bază dorința rappe-rului de a face un material bun de ascultat în mașină.

"Nu este un album cu tematică politică, sau cu subiecte profunde, ori cine știe ce concepte. Cred că, în mare, e o muzică pe care îmi doream să o ascult. E genul de muzică pe care aș vrea să o ascult în mașină. Am vrut să fie ceva distractiv", a declarat Macklemore pentru revista Rolling Stone.

La 34 de ani, Macklemore are deja în portofoliu 4 premii Grammy, câștigate împreună cu Ryan Lewis. Cea mai cunoscută piesă a duo-ului, "Thrift Shop", a reușit să urce până pe prima poziție în topul U.S. Billboard Hot 100 fără sprijinul unei case mari de discuri.

Citește mai multe despre KeshaMacklemore
Videoclipuri cu KeshaMacklemore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE