Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Macklemore feat Dave B & Travis Thompson - Corner Store

Macklemore ne poartă direct în suburbiile din Seattle prin noul videoclip al piesei "Corner Store". Melodia este o colaborare cu Dave B şi Travis Thompson, iar povestea clipului este una văzută de o mie de ori în filmele americane.

Câţiva adolescenţi încearcă să facă rost de băutură, iar povestea ia o turnură ca în filmul "Superbad". Tinerii ajung să se înhăiteze cu un bătrân dubios, care e nimeni altul decât Macklemore deghizat. "Corner Store" include de fapt multiple apariţii ale lui Macklemore, care aparent are o pasiune pentru a se îmbătrâni cu machiaj.

Fie îl vedem drept casierul cusurgiu care le neagă tinerilor potolul alcoolizat, fie drept ciudatul care îi ajută pe băieţi. Cu dansuri haotice, trăznitul personaj îi aduce pe puştani în zona rău famată a Seattle-ului. Se ajunge la vandalism urban şi inevitabil apare şi poliţia. În rol de poliţist nervos e tot rapperul roşcat, iar toate aceste versiuni ale artistului ne duc cu gândul la cameo-urile atât de variate ale lui Dave Grohl de la Foo Fighters în clipurile sale.

"Corner Store" este cel mai nou single extras de pe albumul solo "Gemini" al rapperului, care a debutat pe locul întâi în Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums Chart. De regia acestui clip s-a ocupat Johnny LeFlare, iar filmările au avut loc în metropola din Washington. Cei 3 rapperi din acest featuring vor cânta piesa live în cadrul emisiunii "The Tonight Show With Jimmy Fallon", ediţia de pe 28 decembrie.

Între timp Macklemore e gata să pornească în turneul dedicat lui "Gemini". Debutează în Seattle şi va avea ca punct terminus Australia în februarie. În vara lui 2018 începe o altă serie de concerte, împreună cu Kesha, cu 30 opriri în Statele Unite.

Macklemore şi colaboratorul său Ryan Lewis au obţinut 4 premii Grammy la ceremonia din 2014, inclusiv cel pentru "Cea mai bună melodie rap" şi "Cel mai bun artist nou". Mack încearcă acum şi o carieră solo.

Citește mai multe despre Macklemore
Videoclipuri cu Macklemore
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE