Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Machine Head - Kaleidoscope

Machine Head prefaţează viitorul album prin lansarea single-ului "Kaleidoscope". Melodia primeşte un videoclip cu efecte psihedelice, regizat de Mike Sloat. Vă invităm să îl vizionaţi mai jos.

Thrasherii din Oakland vor lansa noului LP "Catharsis" pe 26 ianuarie. Single-ul titular al acestui release a debutat luna trecută, descriind lupta cu problemele psihice şi traumele instituţionalizării celor bolnavi. "Kaleidoscope" păstrează tonul agresiv, dar schimbă tema şi abordarea vizuală. Mike Sloat, regizorul clipului a mai colaborat cu Machine Head şi la realizarea videoclipurilor "Locust", "Aesthetics of Hate", "Imperium" şi "Now We Die".

"Kaleidoscope" este o melodie scrisă în vreme ce artiştii se aflau în studioul de înregistrări. Robb Flynn, solistul şi liderul trupei încerca diferite sunete şi riff-uri, împreună cu Dave McClain, toboşarul. Din improvizaţie în improvizaţie au creat această piesă. Flynn a intrat în cabina de înregistrări vocale, a făcut puţin freesyle cu versuri, iar secţiunea de intro care a ajuns pe materialul final a ieşit din a doua "dublă".

Totul a curs natural, iar single-ul a prins contur rapid. Flynn promovează un mesaj de unitate prin dezgustul faţă de starea actuală a societăţii. Critică lumea în care trăim şi solicită revolta tuturor pentru a putea face auzit mesajul.

"Catharsis" este succesorul discului "Bloodstone & Diamonds" din 2014, ale cărei piese au putut fi auzite în România în cadrul concertului Machine Head din 2015, de la Arenele Romane. Turneul dedicat noului material discografic porneşte pe 25 ianuarie, în Mesa, Arizona.

Citește mai multe despre Machine Head
Videoclipuri cu Machine Head
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE