Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Machine Head - Catharsis

Machine Head a lansat în această săptămână videoclipul piesei "Catharsis", al doilea single de pe viitorul LP. Clipul este unul cinematic, reprezentând lupta unor personaje chinuite de demoni şi închise în camere capitonate.

Metaliştii din San Francisco vor lansa pe 26 ianuarie 2018 noul album numit "Catharsis". De pe acesta am putut asculta single-ul titular, dar şi melodia "Beyond the Pale". Noul videoclip este unul plin de gri şi bej, de secvenţe cu persoane legate în cămaşa de forţă şi zvârcolindu-se în chinurile propriei minţi. Protagonist este chiar solistul trupei Machine Head, Robb Flynn, închis la rândul său într-o celulă din care nu răzbate zgomotul.

Noul LP este al noulea din cariera trupei şi vine după discul "Bloodstone & Diamonds" din 2014. De producţie s-a ocupat chiar Robb Flynn, iar de înregistrare, mixaj şi coproducţie a fost responsabil Zack Ohren. Acesta a colaborat cu trupele Fallujah şi All Shall Perish. Masterizarea este realizată de către Ted Jensen, care a şlefuit sunetul celor de la Hatebreed, Deftones şi Alice in Chains pe ultimele materiale discografice.

Despre noul videoclip solistul a declarat următoarele:

"Catharsis" a fost un concept dificil de tradus în vizual. Cum poţi exprima catharsis-ul cuiva? Frasier, regizorul a amintit de conceptul dansului Butoh, care se lega perfect cu ideea de catharsis. Iar atunci când dansatorii Butoh au început să îşi facă dansul pentru clip, am fost uimiţi.

Expresiile erau pline de durere, aproape înspăimântătoare şi totuşi foarte triste. A fost foarte mişcător.

Flynn a invocat şi experienţa din spitatelele psihiatrice a unchiului său ca inspiraţie pentru acest clip. Între timp Machine Head se pregăteşte de un turneu nord american, care va debuta pe 25 ianuarie în Mesa, Arizona. Metaliştii ne-au vizitat în anul 2015, pe 23 septembrie la Arenele Romane. Acolo am putut auzi piese clasice precum "Bulldozer" sau "Now we Die".

Citește mai multe despre Machine Head
Videoclipuri cu Machine Head
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE