Urmărește-ne în Social Media

Machine Gun Kelly - Lately

Machine Gun Kelly îşi continuă ascensiunea cunoscută după disputa cu Eminem, prin lansarea single-ului "Lately". Acest release este însoţit de un videoclip filmat şi regizat de către artist, în care îşi prezintă starea de spirit şi demonii. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Rapperul american a devenit cunoscut internaţional odată cu beef-ul pe care l-a avut cu Eminem pe parcursul ultimei luni. A fost menţionat pe albumul surpriză al lui Marshall Mathers şi a răspuns prin piesa "Rap Devil". Cei doi artişti nu s-au ferit să îşi menţioneze soţiile, iubitele şi chiar fiicele în vreme ce se atacau la persoană în rime.

"Lately" este single-ul promoţional de pe EP-ul "Binge", proaspăt lansat de MGK. Criticii şi fanii au primit cu oarecare dezamăgire materialul, din cauza abundenţei de autotuning şi lipsa unor rime la fel de impresionante ca în diss-ul lui Eminem. Rapperul de 28 de ani a pregătit 8 track-uri pentru fani, împreună cu celebra piesă "Rap Devil". După ce Eminem a răspuns la acel diss prin "Killshot" disputa părea să se fi încheiat, după cum a afirmat chiar MGK într-un interviu radio ulterior.

Asta chiar dacă acea "lovitură de moarte" a fost numită de către Richard Colson Baker (numele real al muzicianului) "o lovitură în picior". "Lately" îl prezintă pe MGK cântând în faţa oglinzii, fumând şi dedublându-se în camere de hotel şi avioane la mare înălţime. Cel numit de Em "mumble rapper" aminteşte de starea proastă a familiei sale în copilărie, de faptul că împărţea un pat cu alte rude şi că a ajuns departe.

Mogulul muzical Diddy susţine 100% noul EP al lui Machine Gun Kelly, postând pe Instagram o imagine cu acest disc aflându-se pe locul întâi în iTunes. Diddy a fost implicat în disputa cu Eminem, fiind invocat un subiect tabu şi anume asasinarea lui Tupac.

Machine Gun Kelly este un rapper, actor şi producător activ din 2006. Se trage din Houston, Texas şi a lansat în principal mixtape-uri până acum. Şi-a făcut debutul ca actor în filmul din 2014 "Beyond the Lights", apărând ulterior şi în serialul Showtime "Roadies" în 2016. Artistul a avut în ultimul an o colaborare cu Mike Shinoda pe una dintre piesele de pe albumul "Post Traumatic".

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Jared Leto şi Machine Gun Kelly au 8 nominalizări la Zmeura de Aur; Iată nominalizările

Dacă în aceste zile se vorbeşte mai mult despre Premiile Oscar, Grammy sau alte decernări, nu uităm nici de latură întunecată a trofeelor cinematografice. E vorba despre Zmeura de Aur, care premiază anual cele mai slabe producţii. În acest an avem recorduri, deoarece rapperul Machine Gun Kelly a strâns 7 nominalizări la "Razzies". I se alătură Jared Leto şi Tom Hanks.

Publicat

pe

Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)
Jared Leto în "Morbius" (Screenshot)

Parcă Zmeura de Aur e mai neiertătoare ca oricând în 2023 şi vedem mai multe nume mari decât de obicei pe listă. Mă refer în special la Tom Hanks şi Ana de Armas. Pe numele lor oficial Golden Raspberry Awards, premiile au ajuns la ediţia cu numărul 43. Ceremonia e ţinuta de obicei în acelaşi weekend cu Premiile Oscar şi "sărbătoreşte" cele mai slabe filme din ultimul an.

"Good Mourning", film în care joacă Machine Gun Kelly are nu mai puţin de 7 nominalizări. Artistul, care a făcut în ultimii ani tranziţia de la rapper la rocker a scris, regizat, a produs şi a jucat în această peliculă de tip stoner comedy. În ea mai apar şi Mod Sun şi Megan Fox. Filmul a beneficiat de o raritate: o notă de zero curat pe Rotten Tomatoes. MGK are nominalizări pentru "Cel mai slab actor", "Cel mai slab regizor", "Cel mai rău combo de pe ecran". Bifează nominalizări şi pentru cel mai slab scenariu şi cel mai slab film.

Prietenul rapperului, Pete Davidson este şi el pe listă, pentru "Cel mai slab actor secundar". Cumva nu acesta e filmul cel mai criticat, ci "Blonde", în care Ana de Armas o joacă pe Marilyn Monroe şi a strâns 8 nominalizări la Razzies. MGK nu e singurul rocker cu şanse mari la trofee de genul, deoarece Jared Leto, solistul Thirty Seconds to Mars e nominalizat pentru apariţia sa din filmul "Morbius".

"Morbius" are 5 nominalizări, iar Leto ar putea fi desemnat "Cel mai slab actor". Tom Hanks e nominalizat pentru rolul de Gepetto din "Pinocchio", versiunea Disney. "Jurassic World" Dominion" apare la categoria "Cel mai rău remake sau sequel". Din păcate nu avem şi o categorie de coloană sonoră sau melodie originală.

"Câştigătorii" deloc râvnitelor trofee vor fi anunţat pe 11 martie 2023, cu o zi înainte de Premiile Oscar.

Citește în continuare