Urmărește-ne în Social Media

Machine Gun Kelly - Lately

Machine Gun Kelly îşi continuă ascensiunea cunoscută după disputa cu Eminem, prin lansarea single-ului "Lately". Acest release este însoţit de un videoclip filmat şi regizat de către artist, în care îşi prezintă starea de spirit şi demonii. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Rapperul american a devenit cunoscut internaţional odată cu beef-ul pe care l-a avut cu Eminem pe parcursul ultimei luni. A fost menţionat pe albumul surpriză al lui Marshall Mathers şi a răspuns prin piesa "Rap Devil". Cei doi artişti nu s-au ferit să îşi menţioneze soţiile, iubitele şi chiar fiicele în vreme ce se atacau la persoană în rime.

"Lately" este single-ul promoţional de pe EP-ul "Binge", proaspăt lansat de MGK. Criticii şi fanii au primit cu oarecare dezamăgire materialul, din cauza abundenţei de autotuning şi lipsa unor rime la fel de impresionante ca în diss-ul lui Eminem. Rapperul de 28 de ani a pregătit 8 track-uri pentru fani, împreună cu celebra piesă "Rap Devil". După ce Eminem a răspuns la acel diss prin "Killshot" disputa părea să se fi încheiat, după cum a afirmat chiar MGK într-un interviu radio ulterior.

Asta chiar dacă acea "lovitură de moarte" a fost numită de către Richard Colson Baker (numele real al muzicianului) "o lovitură în picior". "Lately" îl prezintă pe MGK cântând în faţa oglinzii, fumând şi dedublându-se în camere de hotel şi avioane la mare înălţime. Cel numit de Em "mumble rapper" aminteşte de starea proastă a familiei sale în copilărie, de faptul că împărţea un pat cu alte rude şi că a ajuns departe.

Mogulul muzical Diddy susţine 100% noul EP al lui Machine Gun Kelly, postând pe Instagram o imagine cu acest disc aflându-se pe locul întâi în iTunes. Diddy a fost implicat în disputa cu Eminem, fiind invocat un subiect tabu şi anume asasinarea lui Tupac.

Machine Gun Kelly este un rapper, actor şi producător activ din 2006. Se trage din Houston, Texas şi a lansat în principal mixtape-uri până acum. Şi-a făcut debutul ca actor în filmul din 2014 "Beyond the Lights", apărând ulterior şi în serialul Showtime "Roadies" în 2016. Artistul a avut în ultimul an o colaborare cu Mike Shinoda pe una dintre piesele de pe albumul "Post Traumatic".

PUBLICITATE
Comentarii