Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Machine Gun Kelly - el Diablo

Machine Gun Kelly continuă seria de lansări de single-uri de pe noul său album cu "el Diablo". Melodia primeşte un videoclip cu filtre de culoare psihedelice şi un singur protagonist, chiar MGK, izolat în deşert. Vă invităm să vizionaţi videoclipul în articol.

"El Diablo" este cel mai nou single de pe albumul "Hotel Diablo", lansat cu câteva săptămâni în urmă. Pe jumătate magnum opus emo rap, pe jumătate etalare de masculinitate specifică rap-ului modern, acest disc pare să fie apogeul carierei lui Machine Gun Kelly. Nu lipsesc colaborările cu voci feminine sau alţi rapperi, dar şi câteva clipuri în care apare bunul prieten Pete Davidson.

În această lună îl vedeam pe MGK făcând o vizită la farmacie în clipul "Candy", alături de Trippie Redd şi Pete. Promovarea albumului nou începea totuşi cu track-ul "Hollywood Whore", care include un tribut pentru Chester Bennington în videoclipul oficial şi un sintetizator inspirat din "Numb" de la Linkin Park.

MGK a fost catapultat la statutul de mega star hip-hop după disputa cu Eminem. Em a avut totuşi ultimul cuvânt, prin piesa "Killshot". Machine Gun Kelly a apărut apoi în pelicula Netflix "Bird Box" şi apoi în rolul lui Tommy Lee, toboşarul Motley Crue în filmul biografic "The Dirt". Tot Netflix a produs şi această glorificare a glam-ului şi dezmăţului rock din anii '80. Artistul cu nume de gangster şi de armă de foc a avut succes cu noul album, "Hotel Diablo", care a debutat pe locul 5 în topul Billboard 200.

Include colaborări cu nume precum Trippie Redd, Travis Barker de la Bink 182, Yungblud, Naomi Wild, Lil Skies, Madison Love şi Phem. Pe numele său real Colson Baker, muzicianul a început să flirteze tot mai mult cu cântatul la chitară şi la tobe, după implicarea sa în biografia Motley Crue. Nu este exclus să o ia pe ruta lui YUNGBLUD şi să ne livreze şi câteva piese rock alternativ pe viitorul LP.

Între timp se pregăteşte de un turneu alături de Young Thug în SUA în toamnă. Până atunci pe MGK îl aşteaptă un inedit turneu asiatic, care debutează în august în Thailanda.

Citește mai multe despre Machine Gun Kelly
Videoclipuri cu Machine Gun Kelly
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE