Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Macanache - Școala

După ”Povestea vieții mele”, Macanache alunecă pe firul introspecției cu un episod despre ”Scoală”. În noua sa piesă, rapper-ul ne povestește despre anii de creșă, primară, gimnaziu și liceu, concluzionând: ”Dacă cumva mă dărâmi/ Sunt făcut din diamante, nu poți tu să mă sfărâmi”.

Macanache rămâne în zona retro și cu piesa ”Școala”, beat-ul și producția noului single oferind versurilor soundtrack-ul perfect. Ne întoarcem alături de rapper în anii '90 și aflăm ce importanță a avut școala în viața sa.

”Încă de mic aveam
Creier de adult
Și tot timpul din lume
Să gândesc bine și mult
Am învățat engleza din desenele animate
Și de la băieții care
Inventaseră rapu' în State”, ne dezvăluie Macanache.

"Școala" este o prima piesă cu clip de pe "UNIVERSAL EP", înregistrat în colaborare cu producătorul și beatmakerul portughez Mz Boom Bap. EP-ul este disponibil pe toate platformele de streaming online.

Macanache a lansat în septembrie cel de-al 4-lea album de studio, "Moft". Abordarea acestui material a fost una diferită, combinând producția digitală cu diferite instrumente muzicale. Sound-ul este unul funky, underground, rap și boom bap, transformându-l, astfel, într-un proiect mult mai matur decât proiectele anterioare. Acest album a fost un "moft" al artistului, readucând la viață rapul clasic al anilor '90 condimentat cu satira românească și voie bună.

Macanache este un MC din București, pe numele său adevărat Dinescu Constantin-Bogdan. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu piesa "Ăsta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică rap din cultura hip-hop.

Citește mai multe despre Macanache
Videoclipuri cu Macanache
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE