Urmărește-ne în Social Media

Macanache & Nechifor - Arta

Macanache ne explică ce înseamnă să fii artist "într-o lume de doi lei" în versurile noii sale piese cu Nechifor - "Arta". Melodia este extrasă de pe EP-ul "Universal".

Macanache ne împărtășește opinia sa despre artă și despre a fi artist într-o țară precum România. "Toată lumea vrea să facă artă / Să facă numa' numa' ce se poartă / Mai bine s-o lase moartă", spune Macanache în versurile piesei "Arta", ce-i poartă semnătura.

Potrivit artistului, "piesa este un fel de pamflet la adresa <<Marilor artiști contemporani din țara noastră>>". Instrumentalul noului single este realizat de Nechifor, melodia fiind înregistrată la The Watcher @Selective Studio.

Macanache este un MC din București, pe numele său adevărat Dinescu Constantin-Bogdan. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu piesa "Ăsta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică rap din cultura hip-hop.

Într-un interviu acordat recent pentru InfoMusic, Macanache a vorbit deschis despre muzica produsă în România.

"Mie mi se pare că totul se reia. Totul se reinventează, doar că la noi pare că toată lumea încearcă să copieze niște acte de succes din alte țări (...) E prea curată muzica, dacă te referi la mainstream", puncta Macanache.

Puteți urmări interviul integral pe InfoMusic.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED