Urmărește-ne în Social Media

Macanache - Moft

”Un vis nu poate fi ucis”, ne spune Macanache în noul său videoclip, ”Moft”. Piesa dă titlul celui de-al patrulea album de studio al MC-ului.

”A ieșit și ultimul clip al acestui album.
Mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect.
Nerub și Nukred la bitan.
O zi superbă tuturor.
Share și alea alea dă v-a plăcut nebunia”, a transmis Macanache.

"Moft" este cel de-al 4-lea album de studio al lui Macanache și a fost lansat în luna septembrie. Abordarea acestui material a fost una diferită, combinând producția digitală cu diferite instrumente muzicale. Sound-ul este unul funky, underground, rap și boom bap, transformându-l, astfel, într-un proiect mult mai matur decât proiectele anterioare. Acest album a fost un "moft" al artistului, readucând la viață rapul clasic al anilor '90 condimentat cu satira românească și voie bună.

Macanache este un MC din București, pe numele său adevărat Dinescu Constantin-Bogdan. S-a lansat în muzică în anul 2015 cu piesa "Ăsta sunt eu", ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer cu accente de limbaj de stradă pe un ton comic educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și totodată unul dintre cei mai simpli și pasionați interpreți de muzică rap din cultura hip-hop.

Publicat

pe

Comentarii