Urmărește-ne în Social Media

Lykke Li - hard rain

”hard rain” este o poveste de dragoste, trăită de Lykke Li și iubitul ei, Jeff Bhasker. Noul single se regăsește pe cel de-al 4-lea album al artistei suedeze, "So Sad So Sexy".

După ”Utopia” și ”Deep End”, Lykke Li continuă promovarea celui mai recent album al său cu piesa ”hard rain”, o melodie ce captează emoția unei povești de dragoste. Relatarea se face la persoane întâi, artista oferind publicului ocazia de a privi după cortină, în intimitatea relației sale cu producătorul american Jeff Bhasker, iubitul și tatăl copilului ei.

Hard Rain” este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul "So Sad So Sexy". Noul disc al artistei suedeze va fi pus în vânzare pe 8 iunie. Pe album se găsesc 10 piese noi, inclusiv o colaborare cu rapper-ul american Aminé.

Tracklist Lykke Li - "So Sad So Sexy":

  1. ‘Hard Rain’
  2. ‘Deep End’
  3. ‘Two Nights’ [ft. Aminé]
  4. ‘Last Piece’
  5. ‘Jaguars in the Air’
  6. ‘Sex Money Feelings Die’
  7. ‘So Sad So Sexy’
  8. ‘Better Alone’
  9. ‘Bad Woman’
  10. ‘Utopia’

Lykke Li a început în 2016 să activeze într-un supergrup, intitulat Liv (”viață”, tradus din suedeză). Din această trupă fac parte și Jeff Bhasker (iubitul artistei), Andrew Wyatt și Pontus Winnberg din trupa Miike Snow,  Jonathan Wilson și Stella Mozgawa. Formația interpretează piese ce îmbină sound-ul trupelor ABBA și Fleetwood Mac.

La începutul anului, în februarie, Lykke Li a lansat un cover al piesei "Time In A Bottle", interpretate în original de artistul american de folk Jim Croce. Lansată ca single în 1973, melodia a ajuns hit după moartea muzicianului.

Comentarii