Urmărește-ne în Social Media

Lykke Li - Gunshot

Lykke Li a lansat videoclipul noului single "Gunshot". Piesa este cel de-al treilea extras de pe albumul "I Never Learn". Ca și celelalte melodii de pe acest disc, "Gunshot" este compusă de artista suedeză.

"Am scris Gunshot într-o perioadă de meditație, iar versurile s-au născut pur și simplu din cuvinte violente: <<I'm longing for your poison like a cancer for its prey, I shot an arrow in your heart where you waited in the rain>>. Piesa este despre acel moment dintr-o relație în care realizezi că nu te mai poți întoarce la ce a fost și că totul s-a terminat. Cred că foarte mulți pot identifica momentul acela în care știi cu certitudine că ceva s-a încheiat pentru totdeauna." - Lykke Li

De pe albumul "I Never Learn", lansat în mai 2014, fanii au putut asculta piesele "Love Me Like I'm Not Made Of Stone" și "No Rest For The Wicked". Lykke Li a dezvăluit, de asemenea, și single-ul "Du är den ende" ("You Are the Only"), soundtrack al thriller-ului "Tommy", în care și-a făcut debutul cinematografic.

Într-un interviu acordat revistei NME, artista suedeză a mărturisit că din perspectiva sa, discul "I Never Learn" este cea de-a treia parte din trilogia albumelor sale, susținând că noile piese acoperă intensa perioadă a tinereții sale.

"Văd albumele mele ca pe un fel de trilogie -  'Youth Novels' a fost primul, iar acesta de acum este, sper, ultimul capitol", a declarat Lykke Li, adăugând "Piesele sunt întotdeauna despre mine și despre vinovăția, rușinea, durerea, mândria și confuzia pe care le simți fiind femeie. Întotdeauna am avut sentimentul că sunt neînțeleasă. Ca femeie ești judecată pentru imagine și alte lucruri despre care nu îmi pasă cu adevărat. Aș vrea să fiu percepută drept artist și compozitor, și nu un star pop. Simt că mi-am găsit vocea cu adevărat."

PUBLICITATE
Comentarii
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5