Urmărește-ne în Social Media

Luna Amară - Viu

Luna Amară a lansat, în cadrul unui concert acustic, piesa cu videoclip - "Viu". Materialul este disponibil în articol.

Noua piesă a formației Luna Amară compune treptat ideea fatalității omului modern și redă prin interogații retorice o întreagă epopee a căutării de sine. "Viu" aduce cu sine un număr nelimitat de invitații către un spectacol introspectiv, în care accesul este asigurat de simplul răspuns la întrebarea: "Ce mă face să mă simt viu?"

Lansarea single-ului "Viu" este completată de povestea videoclipului. Acesta a fost realizat de Anya Dimitrov și Vladimir Ivanov după o idee originală Luna Amară. Vizualul recreează și unește simbolic, prin uși interdimensionale, cinci scenarii distincte, de tip confesiune. Fiecare membru al trupei Luna Amară joaca rol de tipar existențial și încearcă să antreneze publicul într-un exercițiu de empatie, proiecție spirituală și regăsire a eului.

Înființată la Cluj-Napoca în anul 2000, Luna Amară este formația care a combinat armonios forța mesajelor sociale, cu sensibilitatea lirică ce descrie iubirea și stări de spirit dintre cele mai complexe și abisale. Trademark-ul sound-ului Luna Amară s-a consolidat pe baza solo-urilor de trompetă, riff-urilor specifice de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci.

Până în prezent, trupa are la activ cinci albume: "Asfalt" (2004), "Loc lipsă" (2006), "Don't Let Your Dreams Fall Asleep" (2009), "Pietre în alb" (2011) și "Aproape" (2016).

Luna Amară înseamnă Nick Făgădar (chitară, voce), Mihnea Blidariu (chitară, voce), Andrei Eugen Botan (chitară), Sorin Moraru (bass) și Răzvan Ristea (tobe).

Comentarii