Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: LULLU ft. Theo - Sunt doar complice

Zsuzsana Cerveni, fosta concurentă la Vocea României, revine sub numele de Lullu și lansează un single în colaborare cu Theo.

S-a făcut cunoscută în finala emisiunii Vocea României, ediția 2017, însă Zsuzsana cânta de la vârsta de 3 ani, având primele concerte la 4 ani. În prezent, Lullu este studentă în anul I, la Conservator, secția canto clasic.

Piesa „Sunt doar complice" este compusă integral de LULLU și Theo, muzică și versuri. Filmările pentru videoclip au avut loc într-un cadru industrial, iar conceptul a fost bazat pe androginitatea pe care artistul a dorit să o exprime, jucând dublu rol - masculin (în negru) și feminin (în alb).

Toată acțiunea s-a petrecut într-o oglindă imaginară, în care se reflectă ambele personalități. Aceeași dualitate se observă și la intervenția personajului masculin din videoclip, THEO, care poartă același dialog, alternând albul cu negru și masculinul cu femininul.

Zsuzsana i-a cucerit pe toți cu vocea ei uluitoare și cu apariția demnă de o divă, iar alături de Loredana Groza a ajuns în finala concursului, unde a interpretat o piesă alături de celebrul Alessandro Safina.

A cântat în multe trupe, de toate genurile, pop, rock, progressive. Își dorește să studieze în Marea Britanie și să lucreze cu muzicienii care au determinat-o și pe ea să cânte: soliștii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin și alți mari artiști. În paralel, este pasionată de regie, scenografie, îi place să citească și cochetează și cu teatrul.

Citește mai multe despre Lullu
Videoclipuri cu Lullu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE