Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: LULLU ft. Theo - Sunt doar complice

Zsuzsana Cerveni, fosta concurentă la Vocea României, revine sub numele de Lullu și lansează un single în colaborare cu Theo.

S-a făcut cunoscută în finala emisiunii Vocea României, ediția 2017, însă Zsuzsana cânta de la vârsta de 3 ani, având primele concerte la 4 ani. În prezent, Lullu este studentă în anul I, la Conservator, secția canto clasic.

Piesa „Sunt doar complice" este compusă integral de LULLU și Theo, muzică și versuri. Filmările pentru videoclip au avut loc într-un cadru industrial, iar conceptul a fost bazat pe androginitatea pe care artistul a dorit să o exprime, jucând dublu rol - masculin (în negru) și feminin (în alb).

Toată acțiunea s-a petrecut într-o oglindă imaginară, în care se reflectă ambele personalități. Aceeași dualitate se observă și la intervenția personajului masculin din videoclip, THEO, care poartă același dialog, alternând albul cu negru și masculinul cu femininul.

Zsuzsana i-a cucerit pe toți cu vocea ei uluitoare și cu apariția demnă de o divă, iar alături de Loredana Groza a ajuns în finala concursului, unde a interpretat o piesă alături de celebrul Alessandro Safina.

A cântat în multe trupe, de toate genurile, pop, rock, progressive. Își dorește să studieze în Marea Britanie și să lucreze cu muzicienii care au determinat-o și pe ea să cânte: soliștii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin și alți mari artiști. În paralel, este pasionată de regie, scenografie, îi place să citească și cochetează și cu teatrul.

Citește mai multe despre Lullu
Videoclipuri cu Lullu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE