Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: LULLU ft. Theo - Sunt doar complice

Zsuzsana Cerveni, fosta concurentă la Vocea României, revine sub numele de Lullu și lansează un single în colaborare cu Theo.
Urmărește-ne pe

S-a făcut cunoscută în finala emisiunii Vocea României, ediția 2017, însă Zsuzsana cânta de la vârsta de 3 ani, având primele concerte la 4 ani. În prezent, Lullu este studentă în anul I, la Conservator, secția canto clasic.

Piesa „Sunt doar complice" este compusă integral de LULLU și Theo, muzică și versuri. Filmările pentru videoclip au avut loc într-un cadru industrial, iar conceptul a fost bazat pe androginitatea pe care artistul a dorit să o exprime, jucând dublu rol - masculin (în negru) și feminin (în alb).

Toată acțiunea s-a petrecut într-o oglindă imaginară, în care se reflectă ambele personalități. Aceeași dualitate se observă și la intervenția personajului masculin din videoclip, THEO, care poartă același dialog, alternând albul cu negru și masculinul cu femininul.

Zsuzsana i-a cucerit pe toți cu vocea ei uluitoare și cu apariția demnă de o divă, iar alături de Loredana Groza a ajuns în finala concursului, unde a interpretat o piesă alături de celebrul Alessandro Safina.

A cântat în multe trupe, de toate genurile, pop, rock, progressive. Își dorește să studieze în Marea Britanie și să lucreze cu muzicienii care au determinat-o și pe ea să cânte: soliștii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin și alți mari artiști. În paralel, este pasionată de regie, scenografie, îi place să citească și cochetează și cu teatrul.

Citește mai multe despre Lullu
Videoclipuri cu Lullu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE