Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: LULLU ft. Theo - Sunt doar complice

Zsuzsana Cerveni, fosta concurentă la Vocea României, revine sub numele de Lullu și lansează un single în colaborare cu Theo.

S-a făcut cunoscută în finala emisiunii Vocea României, ediția 2017, însă Zsuzsana cânta de la vârsta de 3 ani, având primele concerte la 4 ani. În prezent, Lullu este studentă în anul I, la Conservator, secția canto clasic.

Piesa „Sunt doar complice" este compusă integral de LULLU și Theo, muzică și versuri. Filmările pentru videoclip au avut loc într-un cadru industrial, iar conceptul a fost bazat pe androginitatea pe care artistul a dorit să o exprime, jucând dublu rol - masculin (în negru) și feminin (în alb).

Toată acțiunea s-a petrecut într-o oglindă imaginară, în care se reflectă ambele personalități. Aceeași dualitate se observă și la intervenția personajului masculin din videoclip, THEO, care poartă același dialog, alternând albul cu negru și masculinul cu femininul.

Zsuzsana i-a cucerit pe toți cu vocea ei uluitoare și cu apariția demnă de o divă, iar alături de Loredana Groza a ajuns în finala concursului, unde a interpretat o piesă alături de celebrul Alessandro Safina.

A cântat în multe trupe, de toate genurile, pop, rock, progressive. Își dorește să studieze în Marea Britanie și să lucreze cu muzicienii care au determinat-o și pe ea să cânte: soliștii trupelor Whitesnake, Led Zeppelin și alți mari artiști. În paralel, este pasionată de regie, scenografie, îi place să citească și cochetează și cu teatrul.

Citește mai multe despre Lullu
Videoclipuri cu Lullu
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE