Urmărește-ne în Social Media

Luis Fonsi, Stefflon Don - Calypso

Luis Fonsi, cântărețul și compozitorul portorican, și Stefflon Don lansează single-ul „Calypso”, o piesă care valorifică fondul etnic caraibian și lasă la o parte sunetul clasic de raggaeton.

„Calypso” redă o colorată poveste de dragoste, cântată cu energie și debordantă în stilul cântecelor nehispanice din Caraibe, cu un sound bogat în elemente de percuție. Single-ul este extras de pe următorul material pregătit de Fonsi și este produs de duetul columbian Andrés Torres şi Mauricio Rengifo, alături de care artistul a lucrat în trecut și pentru hit-urile „Despacito” și „Echame la culpa” feat. Demi Lovato.

După succesul înregistrat de piesa „Echame la culpa”, Luis Fonsi alege din nou să se avânte într-un duet bilingv – în vederea lansării „Calypso”, de data aceasta alături de interpreta de muzică rap, Stefflon Don.

„Am făcut această piesă înainte de a ști cine este el cu exactitate. Abia după am aflat cine este acest mare artist și faptul că a scris cântece extraordinare, inclusiv "Despacito", despre care nu știam că a fost compus de el. În acel moment mi-am zis: <O, doamne! Acest om a compus una dintre cele mai mari piese din lumea asta!>. Vreau să spun că a fost o onoare pentru mine colaborăm. Sunt foarte recunoscătoare.” – Stefflon Don.

Spre încântarea fanilor, cei doi artiști au postat deja fragmente din videoclipul track-ului „Calypso” pe rețelele lor de socializare, cu ceva timp înainte de marea lansare. Clipul a fost produs de către Carlos Pérez (Elastic People) și redă, spre deosebire de materialele anterioare, o atmosferă plină de umor, spirit ludic și poftă de viață, toate aduse împreună pe un fundal tropical, specific peisajelor din Puerto Rico.

„Am ales Puerto Rico pentru că această piesă avea nevoie de un vibe colorat și tropical. Asta înseamnă pentru mine Calypso – este vorba despre Caraibe, distracție, dans și voie bună. Mă bucur că am făcut această colaborare și că am reușit să punem un zâmbet pe buzele voastre prin această piesă.” – Luis Fonsi.

Luis Fonsi va concerta în România alături de Maluma în cadrul festivalului El Carrusel. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie - 1 iulie, la Romexpo. Mai multe detalii despre bilete puteți afla de aici.

Publicat

pe

Comentarii