Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: Luis Fonsi, Stefflon Don - Calypso

Luis Fonsi, cântărețul și compozitorul portorican, și Stefflon Don lansează single-ul „Calypso”, o piesă care valorifică fondul etnic caraibian și lasă la o parte sunetul clasic de raggaeton.

„Calypso” redă o colorată poveste de dragoste, cântată cu energie și debordantă în stilul cântecelor nehispanice din Caraibe, cu un sound bogat în elemente de percuție. Single-ul este extras de pe următorul material pregătit de Fonsi și este produs de duetul columbian Andrés Torres şi Mauricio Rengifo, alături de care artistul a lucrat în trecut și pentru hit-urile „Despacito” și „Echame la culpa” feat. Demi Lovato.

După succesul înregistrat de piesa „Echame la culpa”, Luis Fonsi alege din nou să se avânte într-un duet bilingv – în vederea lansării „Calypso”, de data aceasta alături de interpreta de muzică rap, Stefflon Don.

„Am făcut această piesă înainte de a ști cine este el cu exactitate. Abia după am aflat cine este acest mare artist și faptul că a scris cântece extraordinare, inclusiv "Despacito", despre care nu știam că a fost compus de el. În acel moment mi-am zis: <O, doamne! Acest om a compus una dintre cele mai mari piese din lumea asta!>. Vreau să spun că a fost o onoare pentru mine colaborăm. Sunt foarte recunoscătoare.” – Stefflon Don.

Spre încântarea fanilor, cei doi artiști au postat deja fragmente din videoclipul track-ului „Calypso” pe rețelele lor de socializare, cu ceva timp înainte de marea lansare. Clipul a fost produs de către Carlos Pérez (Elastic People) și redă, spre deosebire de materialele anterioare, o atmosferă plină de umor, spirit ludic și poftă de viață, toate aduse împreună pe un fundal tropical, specific peisajelor din Puerto Rico.

„Am ales Puerto Rico pentru că această piesă avea nevoie de un vibe colorat și tropical. Asta înseamnă pentru mine Calypso – este vorba despre Caraibe, distracție, dans și voie bună. Mă bucur că am făcut această colaborare și că am reușit să punem un zâmbet pe buzele voastre prin această piesă.” – Luis Fonsi.

Luis Fonsi va concerta în România alături de Maluma în cadrul festivalului El Carrusel. Evenimentul va avea loc pe 30 iunie - 1 iulie, la Romexpo. Mai multe detalii despre bilete puteți afla de aici.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Luis Fonsi
Videoclipuri cu Luis Fonsi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE