Urmărește-ne în Social Media

Luis Fonsi - Sola

Luis Fonsi, câștigătorul a 5 premii Latin Grammy și creatorul hit-ului „Despacito”, lansează un nou single, „Sola”, o baladă emoționantă, diferită de muzica lansată în ultima perioadă de artistul portorican. Vă invităm să urmăriți videoclipul din articol.

Prin intermediul piesei „Sola”, care este disponibilă în două variante (engleză și spaniolă), Luis Fonsi se întoarce la rădăcini, dorind să demonstreze lumii că nu este doar un creator de hit-uri, ci și un adevărat povestitor. Single-ul „Sola” este un material sensibil și onest, care urmărește narațiunea unei povești de dragoste complicate, o iubire alimentată de speranță și susținută prin puterea imaginației.

Single-ul „Sola” este extras de pe albumul „Vida” – cel de-al zecelea material semnat Luis Fonsi și unul dintre cele mai așteptate albume ale anului 2019 – a cărui lansare este programată pentru 1 februarie.

Fonsi a reușit să aducă genului latino cel mai înalt grad de recunoaștere și prestigiu la nivel internațional. Cu hit-uri precum „Echame La Culpa” ft. Demi Lovato (care a fost #1 în 59 de țări), „Calypso” ft. Stefflon Don și „Imposible” ft. Ozuna (cel mai recent single al său) este doar o chestiune de timp până când Luis Fonsi va lua cu asalt (din nou) toate clasamentele muzicale.

Duetul cu Daddy Yankee, “Despacito”, s-a menținut pe primele locuri în topurile internaționale Billboard “Hot Latin Song” pentru 56 de săptămâni consecutiv, reușind să depășească recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe locul 1 și cea mai îndelungată prezența în topurile Billboard.

Hit-ul “Despacito” a făcut furori și a reușit să stabilească o serie de recorduri greu de egalat, recunoscute și de Guinness World Records.

Guinness World Records - 5 recorduri pe care “Despacito” a reușit să le stabilească

  • Cel mai vizionat clip - 5,003,945,241 vizualizări până pe 6 aprilie 2018
  • Cel mai apreciat clip - 29,585,207 milioane de aprecieri până pe 31 august 2018
  • Cel mai vizionat clip pe YouTube (duet) - 5,003,945,241 vizualizări până pe 6 aprilie 2018
  • Cea mai ascultată piesă - 4.6 miliarde de ascultări până pe 19 iulie 2017
  • Primul clip pe YouTube care a ajuns la 5 miliarde de vizionari - recunoscut pe 4 aprilie 2018

În România, "Despacito" a fost hitul anului 2017, iar până în prezent a stabilit recorduri și în ceea ce privește cifrele de pe platformele digitale: peste 200.000 de unități vândute și peste 100.000.000 de ascultări, fiind certificat cu 10 discuri de Platină.

Luisi Fonsi a cântat în România în cadrul festivalului El Carrusel. Vă invităm să urmăriți galeria de poze aici.

 

Comentarii