Urmărește-ne în Social Media

Luis Fonsi, Ozuna - Imposible

Luis Fonsi colaborează cu Ozuna la piesa "Imposible", care se află deja în YouTube trending. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Fenomenul latino, Luis Fonsi, se întoarce în topul Hot Latin Songs pe locul 11. Single-ul a fost lansat pe 19 octombrie prin Universal Music, având încă de la început peste 5000 de descărcări (locul 3 în topul Latin Digital Song Sales).

Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero este un artist din Puerto Rico, în vârstă de 40 de ani şi creatorul hitului "Despacito". Melodia avea cel mai vizionat clip din lume încă din vara lui 2017. A primit un boost de popularitate în SUA în primăvara anului trecut, când Justin Bieber apărea pe un remix al piesei. Co-creatorii viralului, Fonsi şi Daddy Yankee au primit 4 premii Latin Grammy pentru această creaţie.

Anul 2018 este un an special pentru Luis Fonsi, care împlineşte 20 de ani de activitate. Artistul înregistra albumul de debut în 1998, "Comenzare", care a ajuns pe locul 11 în Billboard Top Latin Albums. Muzicianul începea să devină tot mai cunoscut, după înregistrarea unui duet cu Christina Aguilera pe albumul său în limba spaniolă "Mi Reflejo".

Fonsi a cântat în deschiderea lui Britney Spears pe tot parcursul turneului său din 2002, iar în 2003 a concertat în faţa a miliarde de fani la Miss World 2003 în China. Ianuarie 2017 a fost totuşi momentul de explozie de popularitate a puerto-ricanului, pentru că atunci a lansat single-ul "Despacito".

Juan Carlos Ozuna Rosado, cunoscut sub numele de scenă Ozuna, este un cântăreț de reggaeton și trap din Puerto Rico. Acesta a mai colaborat cu nume precum Romeo Santos, Bad Bunny, Daddy Yankee sau Cardi B.

Luisi Fonsi a cântat în România în cadrul festivalului El Carrusel. Vă invităm să urmăriți galeria de poze aici.

Comentarii