Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ludacris - Vitamin D (feat. Ty Dolla $ign)

Ludacris nu a fost chemat degeaba la roast-ul lui Justin Bieber, artistul hip-hop fiind cunoscut pentru umorul său. Are şansa să îl etaleze în noul videoclip al piesei "Vitamin D", o colaborare cu Ty Dolla $ign.
Urmărește-ne pe

Cel mai trăznit aspect al videoclipului e că Luda a folosit un abdomen fals cu pătrăţele, pentru a sublinia falsitatea universului în care trăim. E drept că şi cu CGI şi cu pătrăţele false, Ludacris nu păcăleşte pe nimeni, editarea nefiind convingătoare. Rapperul apare în uniforma unui doctor, analizând fete îmbrăcate sumar, cu ochelari supradimensionaţi.

Nu putea lipsi bling bling-ul, iar mentorul lui Bieber poartă ochelari cu rame de aur şi lanţuri din aur masiv. Fotomodelele din clip sunt consultate pe rând, la plămâni, urechi şi... inimă. Artistul se odihneşte pe un Lamborghini ediţie limitată, iar Ty Dolla $ign intervine la refren, cu un beat R&B. Ludacris a avut un succes deosebit la începutul anilor 2000, primind şi premii MTV şi Grammy.

În ultimii ani s-a axat mai degrabă pe actorie, fiind un personaj important în seria "The Fast and the Furious", comicul Tej Parker. În luna martie a acestui an muzicianul confirma că lucrează la albumul cu numărul 9, iar single-ul "Vitamin D" debuta pe 31 martie. Ultimul disc, "Ludaversal" a fost primit cu reacţii mixte de critici, Luda nemaifiind chiar proaspăt după o pauză de 5 ani.

Citește mai multe despre LudacrisTy Dolla Sign
Videoclipuri cu LudacrisTy Dolla Sign
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE