Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Lucia - Strong

Lucia a lansat videoclipul noului single ”Strong”. Vizualul a fost filmat la Castelul Bran. fiind regizat și produs de Laurențiu Bălăceanu și Florian Ghiță.

Strong” este noul single extras de pe albumul de debut al Luciei. Filmările videoclipului realizat pentru această piesă au avut loc la Castelul Bran la începutul lunii aprilie și prezintă castelul medieval într-o lumină inedită, inclusiv prin cadre filmate cu drona. Regia, producția și montajul sunt semnate de Laurențiu Bălăceanu și Florian Ghiță.

Povestea Luciei începe în 2011, pe micul balcon din apartamentul părinților ei, cu o chitară, o cameră digitală și o puternică dorință de a fi remarcată de trupa ei preferată de la noi – The MOOoD. Avea să înregistreze un cover după „Silence” și să-l pună pe pagina lor de Facebook, iar lor avea să le placă la nebunie, insistând să filmeze un videoclip pentru el. Un clip cu nimic deosebit, fără efecte speciale, dar care avea să devină viral în toată lumea, strângând peste un milion de vizualizări în doar cateva luni.

Au urmat un contract cu Global Records, noi piese și noi concerte, debutul live avand loc la ediția din 2012 a Summer Well. De atunci, cu fiecare concert și fiecare nou single, Lucia a lucrat pas cu pas la descoperirea propriului ei stil indie/pop și la punerea pe picioare a unui sound propriu.

Anul trecut, Lucia a lansat albumul de debut ”Silence”, acesta fiind disponibil la streaming si download digital pe iTunes, Google Play, Deezer și alte platforme.

Citește mai multe despre Lucia
Videoclipuri cu Lucia
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE