Urmărește-ne în Social Media

Lucia - Rogue

Lucia continuă promovarea EP-ului "IMMERSIA" lansând piesa "Rogue", însoțită de un videoclip regizat de Vladimir Ivanov. Piesa explorează reacția psihicului uman într-o situație de criză.

Piesa "Rogue" are ca element central un riff abraziv de chitară acustică și un beat dolofan, hipnotizant, pe care se așază un layer limpede de voci și multe alte detalii sonore care abia așteaptă să fie descoperite. Coperta single-ului "Rogue" este realizată de Matei Băcanu, cel care a realizat și coperta piesei precedente "Who". Videoclipul este regizat, filmat și editat de Vladimir Ivanov

"Mi se pare amuzant, în ceea ce privește psihicul uman, că avem cu toții foarte puține răspunsuri prestabilite în fața unei situații de criză: lupta, fuga sau înghețul. Ei bine, "Rogue" este fuga. Dacă am stat să scriu această piesă, evitând să-mi privesc sentimentele în ochi și concentrându-le mai degrabă în 3 minute de muzică, se poate spune că și eu am ales fuga? Posibil. Oamenii sunt ciudați." - Lucia

"Rogue" este al doilea single de pe "IMMERSIA" – al treilea material de studio al Luciei, programat pentru lansare în toamna acestui an. Proiectul "IMMERSIA" este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Probabil primul star YouTube al României, Lucia a debutat în 2012 cu single-ul "Silence" – acesta aducându-i peste 27 de milioane de vizualizări și legiuni de fani în toată lumea. Treptat, și-a construit o nișă sonoră proprie și a lansat două materiale de studio: "Silence" și "Samsara".

Publicat

pe

Comentarii