Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Videoclip oficial: LSD - No New Friends

Bun regăsit într-o lume colorată a imaginației unde oamenii comunică prin miscările corpului, prin priviri și prin culori. Labrinth, Sia și Diplo ne propun o nouă incursiune video în tărâmuri parelele, jucăușe și excentrice. Haideți să vedem ce ne-au pregătit.

Un nou clip colorat și plin de joacă vine de la trio-ul Labrinth, Sia & Diplo, cu culori pastelate și atmosferă de Alice in Wonderland. Dansatoarea Maddie Ziegler, apariție obișnuită în clipurile Siei, este din nou personaj principal. În lumea colorată în care se află îi regăsește pe Labrinth și pe Diplo, cu care stabilește o formă de comunicare unică, cu ajutorul brațelor.

Versurile piesei "No New Friends" vorbesc, tot în joacă, despre un rege și o regină care se regăsesc și își scot așii din mânecă. Au tot ce își doresc, își trăiesc visul și nu mai au nevoie de prieteni noi. Cele trei personaje de dimensiuni diferite din videoclip și outfiturile lor unice se joacă cu limitele și setează noi coordonate pentru o lume paralelă. O lume mult mai relaxată, cu forme și culori noi, în care comunicarea între oameni se desfășoară altfel.

Piesa face parte de pe primul album al proiectului LSD care poartă numele simplu "Labrinth, Sia, Diplo Present… LSD" și care a fost lansat oficial pe 12 aprilie 2019.

 

Citește mai multe despre DiploLabrinthSia Furler
Videoclipuri cu DiploLabrinthSia Furler
Publicat de Flavia Cioceanu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE