Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Low Deep T - Got 2 Find Love

Low Deep T, autorul hitului “Casablanca”, revine pe piața muzicală din România cu un nou single, “Got 2 find love”. Piesa beneficiază de un videoclip filmat în Tunisia, sub coordonarea regizorului Majdi Smiri.

Noua piesă Low Deep T“Got 2 find love”,  este una de dragoste, artistul alegând să vorbească într-un limbaj universal.

“Am călătorit prin toată lumea, am avut concerte în nenumărate țări și am observat că toți vorbim aceeași limbă, a dragostei. Toată lumea are nevoie de iubire, eu încă o mai caut, și astfel am decis să lansez aceasta melodie”, a spus Low Deep T.

Got 2 find love” beneficiaza si de un videoclip cu mesaj, filmat in Tunisia, sub coordonarea lui Majdi Smiri, un cunoscut regizor tunisian. Filmările s-au desfășurat în două locații: Sidi Bou Said, una dintre cele mai vechi și renumite stațiuni de pe coasta nord-africana a Mediteranei, și Ben Arous.

“Am filmat în august, iar temperatura depășea 44 de grade Celsius! A fost extrem de cald. După două zile de filmare m-am întors în Londra, însa când am vazut rezultatele, nu am fost mulțumit de unele cadre din clip, așa că am zburat înapoi în Tunisia și am refăcut anumite secvențe”, a mai spus artistul.

Citește mai multe despre Low Deep T
Videoclipuri cu Low Deep T
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE